Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

“Έσπασαν” στο ξύλο διαιτητή και επόπτη στην Αρχαία Κόρινθο

- Advertisement -

Μία φάση ήταν αρκετή ώστε να ανάψουν τα ¨αίματα¨ στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου και στην αναμέτρηση  ανάμεσα σε Βελλερεφών και Σόφικο 2005.

Αν και το σκορ ήταν ήδη 3-0 οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ έξω από την περιοχή.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης (Μπεκιάρης) δεν το σφύριξε και τότε η κατάσταση ξέφυγε τελείως.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο διαιτητής και β’ βοηθός της αναμέτρησης δέχτηκαν πολλά χτυπήματα (κλωτσιές, μπουνιές) από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Σοφικού 2005, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί οριστικά (51ο λεπτό) και να χρειαστεί μέχρι και η παρέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν από το γήπεδο με ασφάλεια.

piperatanews.gr
*φωτο αρχειου
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στα παιδιά !!!!Αυτο θα πει πολιτισμός!!
    Ωραια παραδείγματα μας δίνουν.
    Κάποιος πρέπει να τους ρωτήσει με αυτό τον τρόπο θα παίζουν
    Ποδοσφαιρο?
    Αν υπάρχει πολιτεία και νόμοι θα πρέπει να
    Μην τους επιτρέψουν να πατήσουν γήπεδο ποτέ.

  2. Δεν χρειάζεστε διαιτητές εσείς. Παίχ'τε χωρίς αυτούς και βγάλετε άκρη απολίτιστοι. Καλά σας λέει ο κύριος με το τηλεσκόπιο πιο πάνω

  3. Έλα ρε διαιτητά κι εσύ. Εδώ τόσο ξύλο έφαγαν οι Θεοδωράκης, Λαλιώτης και σια στην δικτατορία και έγιναν βουλευτές μετά. Εκεί να ελπίζεις. Αν δεν πας για βουλευτής, τουλάχιστον θα μπορέσεις να γίνεις πρόεδρος της ΕΠΟ, αρκεί να δηλώσεις αριστερός.

  4. Ρε τρελιαρηδες Του Ραμμου του είχαν κόψει το αυτί αν δεν κάνω λάθος ?!Πρεπει να ήταν σε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ μου φαίνεται!θα το ψάξω και θα σας πω

  5. ΥΓ Και σε άλλο Ματς του ΠΑΟΚ με το θρυλικό Λίτσα τον διαιτητή σε ματς με τον Βαζελο το 1980 είχαν γίνει ομορφιές ! Το άλλο πάλι με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο το 1976 που του κόψανε το αυτί του Ραμμου !που να τα θυμάμαι και όλα καλά που υπάρχει και το Google ???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog