Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

To Eπιμελητήριο έκοψε την πίτα του (εικόνες)

- Advertisement -

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, το Επιμελητήριο Κορινθίας, με αφορμή την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε επίσημο δείπνο στην αίθουσα Δεξιώσεων “KORINTHIAN PALACE”, στον Σολομό Κορινθίας.

Η κοπή της πίτας έγινε με τις ευλογίες της Εκκλησίας, παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Παναγιώτη Πιτσάκη, του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, του Δημάρχου Κορινθίων, του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου, πολιτικών παραγόντων του τόπου και πλήθους πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Την κοπή ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, διατυπώθηκαν δεσμεύσεις για την νέα χρονιά, οι οποίες στοχεύουν στην ανάπτυξη του νομού και στην ευημερία των πολιτών, διατυπώθηκαν ευχές προς όλους και απονεμήθηκαν οι μεταπτυχιακοί τίτλοι στους φοιτητές του προγράμματος, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Αλέξανδρος δεν αφήνει πίτα για πίτα αδερφε Αλεκο ??!Ειναι η εποχή της πίτας τώρα και θα έχει δουλειά ο δήμαρχος!Ρε παίδες τόσες φωτογραφίες τόσοι φωτογράφοι έμπειροι μια φωτογραφία Γκιώνη Πνευματικού δεν πήραν να την κάνω κορνίζα ???!Χαρουλα την επόμενη φορά που θα είναι στο ίδιο μέρος ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος θέλω φωτό μαγκιόρικα ?πάντως τώρα με τις πίτες θα τους φάμε στην μάπα τους «επισήμους»με ένα μαχαίρι στο χέρι θα ειναι?Καλησπερα τρελιαρηδες?

  2. Ρε παιδιά, τόσες ωραίες φωτογραφίες, αλλά μία φωτογραφία με αυτόν που κραδαίνει την μαχαίρα και κόβει την πίτα, δεν είδαμε. Αν και δεν έχω και μεγάλη αμφιβολία για το ποιος ήταν αυτός που την έκοψε φίλε Αντρέα. Αλέκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog