Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κέρκυρα: Ο πατέρας της 8χρονης περιγράφει την στιγμή της τραγωδίας

- Advertisement -

Μαρτυρίες-σοκ για την 8χρονη που έχασε τη ζωή της, έχοντας παρασυρθεί διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα. Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες. Θρήνος στο σχολείο της…

Τις τραγικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της ίδιας της μητέρας της, όταν είδε την 8χρονη κορούλα της να παρασύρεται διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα και να χάνει τη ζωή της, περιγράφει ο μπαμπάς της μικρούλας.

“Ακούμπησε τη γυναίκα μου, την έσπρωξε μπροστά, έχασε την ισορροπία της και πήρε το παιδί μαζί της”, λέει.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την τραγική κατάσταση, στην οποία βρισκόταν η μητέρα της μικρούλας Άννας Μαρίας. “Άκουσα έναν θόρυβο και βγήκα έξω, είδα τη γυναίκα να φωνάζει “Βοήθεια, το παιδί μου”.

Η Άννα Μαρία κρατούσε το χέρι της μητέρας της, όταν το αυτοκίνητο την έριξε στο αντίθετο ρεύμα, όπου εκείνη τη στιγμή ερχόταν άλλο αυτοκίνητο. Η μικρή έπεσε στο παρμπρίζ του δεύτερου αυτοκινήτου και στη συνέχεια στο πλευρό του.

Η μητέρα της καλύτερης φίλης της Άννας Μαρίας, περιγράφει στην κάμερα, πώς η μικρούλα ανυπομονούσε να πάει στο σχολείο, γιατί η φίλη της έχει τα γενέθλιά της και θα πήγαινε τούρτα.

Όπως είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Φοίβος Κακαβίτσας, διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας, οι γιατροί έδωσαν μάχη για περίπου 50 λεπτά, αλλά το παιδί δεν επανήλθε.

news247.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog