Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη: Έτσι ξαφνικά γράφονται οι τραγωδίες

- Advertisement -

Το οικογενειακό δράμα στενών της φίλων αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στους followers της στα social media….

Είναι μία οικογενειακή τραγωδία από αυτές που κανείς δεν θέλει να φαντάζεται ότι μπορούν να συμβούν. Και όμως συμβαίνουν. Ένα τέτοιο δράμα βίωσε οικογένεια φίλων της Αγγελικής Νικολούλη και η γνωστή δημοσιογράφος επέλεξε μοιραστεί την ιστορία τους για να πει το δικό της αντίο.

“Έτσι ξαφνικά γράφονται οι τραγωδίες” καταλήγει η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας για την οικογένεια του Βασίλη Πασχούδη. Πατέρας και γιος χτυπήθηκαν από την ίδια ασθένεια με μικρή χρονική διαφορά. Ο πρώτος επέλεξε να διακόψει τη θεραπεία του νωρίτερα, προκειμένου να φύγει πριν από το παιδί του και να μην το δει να σβήνει. Τραγική φιγούρα, η σύζυγος και μητέρα, που έμεινε πια πίσω μόνη της.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη:

“Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν…Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά απο την ίδια ασθένεια…Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος…Να μη δει το γιό του να χάνεται…Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια..Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…”.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog