Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

4 μόρια στους διορισμούς με ECDL – Πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ

- Advertisement -

Μάθημα εκμάθησης χειρισμού υπολογιστή – εξετάσεις και λήψη πιστοποίησης ECDL (Πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ) στο GoLearn Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 και πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ECDL…
Αποκτήστε το ECDL την 1η παγκόσμια πιστοποίηση πληροφορικής στην Ελλάδα όπου εκτός από διεθνή αναγνώριση πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ αναγνωρίζεται, συνυπολογίζεται και μοριοδοτεί για τις προκηρύξεις του Δημοσίου. Πραγματοποιήστε μαθήματα και εξετάσεις στο πιστοποιημένο κέντρο της ECDL, GoLearn

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ – ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ 4 ΜΟΡΙΑ

Παράλληλα στο νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών το ECDL (πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ) μοριοδοτεί με 4 μονάδες για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών.

Το ECDL απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να πιστοποιήσει τις δεξιότητές του στον τομέα της πληροφορικής. Έχει ισχύ δια βίου, γεγονός που σας απαλλάσσει από πιθανές εξετάσεις ανανέωσης ισχύος στο μέλλον.

Πακέτο Ενοτήτων για ΑΣΕΠ και μοριοδότηση για προσλήψεις – διορισμούς:

– Ms Word 2016
– Ms Excel 2016
– Υπηρεσίες Διαδικτύου

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ Δευτέρα, 28/1/2019

Ταχύρρυθμο τμήμα ξεκινάει στις 28 Ιανουαρίου ενώ νέα τμήματα θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται, καθώς και οι εξετάσεις, στην Μαυροκορδάτου 1-3 στο κέντρο της Αθήνας, 2 λεπτά από το σταθμό μετρό της Ομόνοιας και του Πανεπιστημίου.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ 21/01/2018

Τα μαθήματα κρατούν 3 εβδομάδες

MOCK TEST: Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε, εντελώς δωρεάν απεριόριστα, όσες ώρες χρειαστούν, χωρίς καμία επιβάρυνση στο Εκπαιδευτήριό μας, με την καθοδήγηση του καθηγητή σας. Ο σκοπός των επιπλέον ωρών εξάσκησης μέσω TEST είναι η εξασφάλιση της επιτυχίας σου στις εξετάσεις ECDL.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε:

– Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου
– Φοιτητές
– Άνεργους
– Πτυχιούχους
– Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων
– Επαγγελματίες που διαχειρίζονται οργανωμένο ταμείο, βάσεις πελατών, επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό

alfavita.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog