Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πατριώτες που θα πάτε στο συλλαλητήριο, να σας πω κάτι;

- Advertisement -

Γράφει ο Ανδρέας Ζάρρος
Όχι σ’ εσάς που φωνάζετε τώρα επειδή τη συμφωνία την έκαναν οι άλλοι και θα το βουλώνατε αν έκαναν την ίδια και χειρότερη οι δικοί σας. Εσείς δεν είστε πατριώτες…

Όχι σ’ εσάς που φωνάζετε και σκίζετε τα ρούχα σας δήθεν για την πατρίδα, αλλά έχετε λερώσει τα χέρια σας με δημόσιο μέλι. Εσείς δεν είστε πατριώτες…

Όχι σ’ εσάς ακόλουθοι των νεοναζί και αυτών που συνεργάζονται με κάθε κατακτητή της χώρας. Εσείς δεν είστε πατριώτες…

Όχι σ’ εσάς Ελληναράδες που δήθεν κόβεστε για την πατρίδα, αλλά δεν σέβεστε τη φύση της χώρας που κατοικείτε, πετώντας τα σκουπίδια σας παντού, απέχοντας από κάθε αγώνα για το περιβάλλον και αδιαφορώντας για κάθε «αναπτυξιακή» ρύπανση των βουνών και των θαλασσών μας. Εσείς δεν είστε πατριώτες…

Ούτε σ’ εσάς νεοέλληνες που από τη μία επικαλείστε τα επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων, αλλά η ζωή σας από την άλλη είναι η ιδιώτευση και το μόνο που σας νοιάζει είναι πώς θα τη βγάλετε καθαρή εσείς, αδιαφορώντας για κάθε τι συλλογικό και αλληλέγγυο για τον συνάνθρωπό σας. Που δεν έχετε συμμετάσχει ποτέ σε κανένα δημοτικό συμβούλιο ή λαϊκή συνέλευση παρά μόνο αν θίγετε η δουλειά σας ή η περιουσία σας. Εσείς δεν είστε πατριώτες…

Σ’ εσάς τους ελάχιστους που μείνατε θέλω να πω ότι αυτοί που διαφεντεύουν τον πλανήτη γη και κανονίζουν τα πολεμικά και ενεργειακά παιχνίδια παγκοσμίως, αν ποτέ θελήσουν να κάνουν κακό στη Μακεδονία, τη Θράκη ή την Ήπειρο δεν θα κολλήσουν στα ονόματα. Δούλοι είμαστε όλοι κι έχουμε χιλιάδες άλλους λόγους για να αγωνιστούμε μπας και κάποτε ελευθερωθούμε. Και λόγους σοβαρούς…

(Ανάρτηση  στα social)

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ Ιεραπόστολε,

    Καλό είναι να στοχεύουμε ένα στόχο κάθε φορά. Σήμερα είναι η Μακεδονία,αύριο κάτι άλλο.
    Δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι έχουν δικαίωμα στην διεκδίκηση μόνο οι άμεμτοι. Αυτό είναι ένα επιχείρημα αυτών που θέλουν να πνίξουν κάθε φωνή λαικού ανθρώπου που φυσικά μέσα από τις ανθρώπινες αδυναμίες του σηκώνει το ανάστημά του.
    Όχι αγαπητέ μου, σ'αυτή την υπόθεση έχουν όλοι θέση ,δεξιοί,αριστεροί ψηλοί κοντοί ΟΛΟΙ. Σήμερα μας παίρνουν το όνομα και την εθνικότητα αύριο τα….σώβρακα . Όταν αρχίσεις να σκύβεις τότε χάνεις το μέτρο για πολύ η λίγο.
    Όταν οι Έλληνες χρειάστηκε στο παρελθόν να ενωθούν τότε κανένας δεν ξεχώριζε τους νόμιμους η τους φοροφυγάδες, τους δεξιούς η τους αριστερούς.
    Σήμερα αυτό που κρίνεται δεν είναι αν θα αυξηθεί και πόσο το μεροκάματο (σοβαρό μεν αλλά όχι ΕΘΝΙΚΟ).
    Αυτό που κρίνεται είναι αν με αστεία χαρτάκια για δήθεν Σλαβική γλώσσα ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ εθνικότητα και γλώσσα.
    ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!
    .αυτά λοιπόν και όλοι στο συλλαλητήριο.

  2. Αραγε την κυριακη θα ειναι και ο σαμαρας καπου εκει ???? αν θυμαμαι καλα ο σαμαρας ναι ναι αυτος που εγινε και πρωθυπουργος το 1991 σε συμβουλιο υπουργων εξωτερικων της τοτε εοκ ακομα υπεγραψε για πρωτη φορα την ονομασια του κρατηδιου των σκοπιων ως μακεδονια (σκετο παρακαλω ) Αλωστε γιαυτο που θα επακολουθουσε στην γιουκοσλαβια επρεπε το κρατος αυτο μαζι με αλλα να σωθει και να σβαγουν οι σερβοι (το αγκαθι) με τους βοζνιους και κοσοβαρους .Τα σχεδια βλεπετε ειναι απο πολλα χρονια φτιαγμενα .Το θεμα μας λοιπον ειναι τα σκοπια εμεις δεχτηκαμε την πρωτη αναγνωριση και κατοπιν αυτοι που φωναζουν τωρα οι Ρωσοι ηταν το πρωτο κρατος διεθνος που αναγνωρισε τα σκοπια με το ονομα μακεδονια το 1993 αν δεν κανω λαθος το ετος.Οποτε μην παραμιαθιαζεστε φυσικα να διαδυλωσει ο λαος αλλα μηνν μας παραμυθιαζουν τωρα οι πολιτικοι.ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ η συμφωνια θα γινοταν οπως οποιοι και να ηταν θα υπεγραφαν τα μνημονια εστι και τωρα . ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ αλλα μην επιτρεψετε σε κανεναν πολιτικο να σταθει διπλα σας και να παιξει το παιχνιδι του.

  3. "Πατριώτες" πάρτε το χαμπάρι:

    Το όνομα το ΧΑΣΑΜΕ το 1991 όταν ΚΑΙ εμείς (Σαμαράς) υπογράψαμε να λέγονται ΣΚΕΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".
    Από τότε, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ όταν αναφέρονταν στη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" εννοούσε τη FYROM!!!
    ΟΛΟΙ! Ρωσία, Αμερική, Ε.Ε. …ΟΛΟΙ!!!

    Τώρα, με μια συμφωνία που μπορεί να μην είναι τέλεια μεν, αλλά είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει αυτή τη στιγμή, το ΣΚΕΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" επέστρεψε σε εμάς!!!
    Αυτοί γίνανε "ΒΟΡΕΙΑ Μακεδονία". ΤΕΛΟΣ. ΒΟΡΕΙΑ λέμε! Γεωγραφικός προσδιορισμός!

    Άρα, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ (ΣΚΕΤΟ)

    ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ???

    Α! Και κάτι άλλο:
    Ας μας πουν καθαρά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ αν ήταν στην Κυβέρνηση και έφερναν στο τραπέζι οι Αμερικάνοι την ίδια συμφωνία??? Εεεεε???
    Μήπως θα έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο???!!!
    Το ίδιο θα έκαναν! Γιατί είναι η πιο συμφέρουσα συμφωνία αυτή τη στιγμή…
    Προς τι λοιπόν οι φωνές τους και οι προτροπές τους να κατέβουν οι "πατριώτες" στα συλλαλητήρια?
    Μήπως γίνονται εκ του ασφαλούς επειδή είναι στην Αντιπολίτευση??

    Ζούμε μια παράνοια λοιπόν.

    Ελπίζω να δημοσιευθεί φίλοι του μπλογκ.

    Υ.Γ. ΗΔΗ οι Άγγλοι στο BBC άλλαξαν τους χάρτες στα ρεπορτάζ τους για το θέμα και το σκέτο "ΜΑCEDONIA" το δείχνουν σε εμάς! Ενώ για τη FYROM το άλλαξαν από "Macedonia" σε "North Macedonia"!!………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog