Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο εκπληκτικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4»!

- Advertisement -



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει “τρελάνει” τους Έλληνες και όλο τον κόσμο.
Ο σπουδαίος τενίστας νίκησε και τον Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους τέσσερις καλύτερους του Australian Open. Περιμένει Ναδάλ ή Τιαφό (22/1, 11:30 Eurosport 1) στην επόμενη φάση.



Οτι και να γράψει κανείς γι’ αυτόν τον αθληταρά, είναι πολύ λίγο. Οι λέξεις φαντάζουν φτωχές μπροστά σε αυτό που έχει πετύχει και τα καλύτερα είναι μπροστά του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει “τρελάνει” τους Έλληνες και όλο τον κόσμο με τις εμφανίσεις του στο Australian Open.
Ο 20χρονος τενίστας νίκησε και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους τέσσερις καλύτερους του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, όπου περιμένει το νικητή του ζευγαριού Ναδάλ ή Τιαφό (22/1, 11:30 Eurosport 1) στην επόμενη φάση.
Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την μυθική πρόκριση επί του “βασιλιά” Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του παγκόσμιου τένις. Ανώτερος στις κρίσιμες στιγμές από τον Ισπανό αντίπαλό του, κατάφερε να τον πετάξει εκτός και να προκριθεί στα ημιτελικά του Open της Αυστραλίας, επικρατώντας με 7-5, 4-6, 6-4, 7(2)-6.

TO ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΡΟΠ ΣΟΤ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

 

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ

Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑ

 

sport24.gr
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα για το παιδί του ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 😮Μέχρι εδώ ήταν 🙄Μακάρι να βγω λάθος και να σηκώσει την κούπα 🏆και να πάρει και τα δυόμιση μιλιονια 💵💵

  2. Δυστυχώς δεν ειχα άδικο 😟!Ηταν να μην του ευχηθεί ο Κούλης 😾Γουρλής σαν τον Μητσοτο 🧛🏻‍♂️!Ενταξει να μείνει σοβαρό το παιδί και έχει όλο το μέλλον μπροστά του 🎾🎾🎾🏆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog