Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος Πνευματικός: Κάποιοι χαίρονται για την προσωρινή διακοπή των εργασιών στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων στον Δήμο Κορινθίων (video)

- Advertisement -


Απάντηση έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός για την προσωρινή διακοπή των εργασιώνπου στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων και δήλωσε ότι:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AdnUO3TxtRU]

H  περιοχή δεν είναι αρχαιολογικοί, έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και η Αρχαιολογική Υπηρεσία είχε απαντήσει θετικά και ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη σύνδεση έργου.
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ισόβιος Δήμαρχος πρέπει να είναι ο Αλέξανδρος!! Δυο φορές Γεια σου ρε Αλέξανδρε είσαι παλικάρι κρατά όσο μπορείς 👍⭐️

  2. Σοβαρά τώρα φίλε μου.Αυτό το έργο που λέει ο Αλε είναι φοβερό!!Είχε πέρσι τοloutrakiblog ένα άρθρο αλλά είχε σταματήσει όπως λέει ο Δήμαρχος!Ο καλός ο Δήμαρχος για να κάνει τέτοιες ενέργειες είναι αντέ και να κόβει και καμιά πίτα την περίοδο των πιτων!!

  3. Σοβαρά τώρα φίλε μου.Αυτό το έργο που λέει ο Αλε είναι φοβερό!!Είχε πέρσι τοloutrakiblog ένα άρθρο αλλά είχε σταματήσει όπως λέει ο Δήμαρχος!Ο καλός ο Δήμαρχος για να κάνει τέτοιες ενέργειες είναι αντέ και να κόβει και καμιά πίτα την περίοδο των πιτων!!

  4. Αντρέα, έχει κάνει έργο ο Αλέξανδρος. Εμείς λέμε μόνο για τις πίτες του να καλαμπουρίσουμε και λίγο, αλλά δεν είναι ανενεργός ως δήμαρχος και 1000 μπράβο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog