Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τον Γιώργο Οικονόμου ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

- Advertisement -

Την υποψηφιότητα του κ. Γεωργίου Οικονόμου με τη Νέα Πελοπόννησο στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.

“Η συστράτευση του Γιώργου Οικονόμου ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμική της Νέας Πελοποννήσου στην Κορινθία και την Πελοπόννησο. Πρόκειται για μια σημαντική προσωπικότητα με κρίσιμη παρουσία στο δημόσιο βίο και διακριτή δραστηριότητα στον επιχειρηματικό τομέα της Πελοποννήσου. Τον καλωσορίζω στην κοινή μας προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι η ιδιαίτερη σχέση του με τους πολίτες θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το προφίλ της Νέας Πελοποννήσου και την ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης της με τους πολίτες” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Ο Γιώργος Οικονόμου δήλωσε για την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη “Για κάθε Πελοποννήσιο αποτελεί τιμή η επιλογή του περιφερειάρχη στο πρόσωπο του. Ο Πέτρος Τατούλης είναι το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο της Πελοποννήσου και ο άνθρωπος που σε καιρούς χαλεπούς της δίνει δύναμη και αίγλη. Δεν μπορώ να λείψω από το προσκλητήριο και ενώνω τις δικές μου δυνάμεις με την “Νέα Πελοπόννησο”, για να πάμε τον αγαπημένο μας Μοριά ακόμα ψηλότερα και στις άκρες του κόσμου. Τα όνειρα μου για την Κορινθία, έχουν παράλληλη πορεία με το όραμα του Πέτρου Τατούλη και θα δώσω μαζί του τον κοινό αγώνα. Η Πελοπόννησος έχει περιφερειάρχη και μάλιστα τον καλύτερο”

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Γεννήθηκε στον Μαψό Κορινθίας, μένει και επιχειρεί στην Κόρινθο.
Είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης της αλυσίδας βιβλιοπωλείων “Οικονόμου”, που δραστηριοποιούνται και στους πέντε νομούς της Πελοποννήσου.
Την περίοδο 2006-2010, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Τενέας και αντιδήμαρχος.
Την περίοδο 2010-2019 διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του διευρυμένου δήμου Κορίνθου και πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Είναι μέλος πολλών αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων και συλλόγων.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog