Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ερωτήματα από το ΙΝ.ΚΑ. Κορινθίας για τον κόμβο στην οδό Πατρών

- Advertisement -

Μετά από πολλαπλές διαμαρτυρίες και αυτοψία του χώρου διαπιστώθηκε ότι στον κόμβο στην συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Πατρών (παλαιά Εθνική οδός Κορίνθου –Πατρών),
έχουν τοποθετηθεί πινακίδες stop, τόσο από την πλευρά της Γεωργίου Παπανδρέου προς την Πατρών, όσο και από την πλευρά της Πατρών προς την Γεωργίου Παπανδρέου.

o Ενόψει του γεγονότος ότι η οδός Πατρών ως Παλαιά Εθνική οδός Κορίνθου Πατρών, που δεν έχει αποχαρακτηριστεί από Εθνική Οδός, έχει προτεραιότητα έναντι της οδού Γεωργίου Παπανδρέου που είναι δημοτική οδός.
o Ενόψει του γεγονότος ότι η τοποθέτηση των ως Άνω πινακίδων δημιουργεί σύγχυση στους οδηγούς που κυκλοφορούν επί των δύο αυτών οδών.
o Παρεμβήκαμε στην Διεύθυνση τροχαίας Κορίνθου και ζητήσαμε να μας πληροφορήσει:

Α. ποιος προέβη στην τοποθέτηση αυτών των πινακίδων σηματοδοτήσεως.
Β. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί  για την ορθολογική κατανομή σύμφωνα με τον κοκ των πινακίδων σηματοδότησης κυκλοφορίας στην συγκεκριμένη περιοχή.
Γ. Με βάση τις Άνω πινακίδες σηματοδοτήσεως γνωρίστε μας ποιός έχει προτεραιότητα.

Κόρινθος 24/1/2018

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλληνες γκρινιάρηδες, από τα πιο σωστά πράγματα που έγιναν στην Κόρινθο. Ταξιδέψτε και λίγο εκτός Ελλάδας. Έτσι δεν πιάνει κίνηση ΠΟΤΕ μέσα στον κόμβο. Προτεραιότητα έχει αυτός που κινείται μέσα στον κόμβο και έτσι γίνεται άμεσα αποσυμφόρηση, σε αντίθεση με αυτό που λέει ο χαζοΚΟΚ ότι έχει προτεραιότητα ο δεξιά, άρα αυτός που μπαίνει στον κόμβο Κι έτσι μπουκώνει ο κόμβος και ακινητοποιούνται όλοι. Φανταστείτε ένα λεωφορείο, πρώτα πρέπει να βγουν οι επιβάτες και μετά να μπουν οι επόμενοι. Για σκεφτείτε το αντίθετο.Έτσι λειτουργεί και ο κόμβος. Απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει αλλιώς ..

  2. Ρωτηστε τον υπευθηνο πολεοδομο-συγκοινωνιολογο….
    οι κομβοι αυτοι ειναι πρακτικη της ευκολης λυσης,
    για το αισθητικο αποτελεσμα ουτε λογος…Ρωσια του 1970

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog