Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία

- Advertisement -

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 47 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 30χρονος και ο 47χρονος, κατά το χρονικό διάστημα, από αρχές Νοεμβρίου 2018 έως την 14.11.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, διέπραξαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε επιχείρηση, αποθήκες και αγρόκτημα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει πλήθος εργαλείων, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και μία (1) μοτοσικλέτα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog