Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καρμανιόλα το σημείο που έγινε το σοβαρό τροχαίο χθες στο Λουτράκι (εικόνες)

- Advertisement -

Εξ’ αφορμής του τραγικού περιστατικού και επειδή περνάω συνέχεια από εκεί, αποτύπωσα την βραδυνή εικόνα του σημείου.

Η πρώτη φωτογραφία είναι στο ύψος της νησίδας (δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα) και η δεύτερη (αναγκαστικά) πιο μπροστά όπου για να δει κάποιος σχεδόν έχει βγει στον κεντρικό δρόμο (που και πάλι έχει ορατότητα 100 μέτρων)
Μεγάλη προσοχή και συνετή οδήγηση από όλους μας!

Αυτά γράφει ο φίλος Π.Δ. στη σελίδα του facebook “Kαλύτερο Λουτράκι” …..και δεν έχει άδικο
Προσοχή !!!

Δείτε τις εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Σοβαρό τροχαίο στο Λουτράκι..

Εικόνες από το σοβαρό τροχαίο στο Λουτράκι

Τροχαίο στο Λουτράκι: Διασωλημένος μεταφέρεται στην Αθήνα ο νεαρός μοτοσικλετιστής (εικόνες)

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η λύση είναι ΜΙΑ και μοναδική, 4 κυκλικοί κόμβοι. Στο κλειστό γυμναστήριο, στο σημείο αυτό, στη διασταύρωση Σχολής μηχανικού και στην pepsi, τέλος.

  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΣΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ / ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΡΙΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ Ο ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ / ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ: ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΜΕΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝ' ΛΟΓΩ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

  3. Σωστος ο φίλος 1156!Ο μόνος τρόπος να κόβετε η ταχύτητα σε αυτά τα 4 δύσκολα σημεία!!Σε κυκλική πλατεία δεν χρειάζεστε να μπουν φανάρια επίσης !

  4. Η κυκλική πορεία με την δημιουργία πλατείας είναι προτιμότερη γιατί σε αναγκάζει να κόψεις, τα φανάρια τα περνάς άμα είσαι ασυνείδητος…..

  5. Σωστός ο 11.56. Να φτιαχτούν παντού κυκλικοί κόμβοι. Γιατί, στο συνεδριακό δε χρειάζεται; Στο κλειστό; Στη σχολή μηχανικού; Στον Αη Γιώργη; Το φωνάζω (και φαντάζομαι ότι δε θα είμαι ο μόνος) εδώ χρόνια. Οχι άλλα φανάρια.

  6. Σωστή η φίλη Χριστίνα και ο φίλος 151 για το Αη Γιώργη !και εκεί χρειάζεται επίσης!Λογο εμπειρίας σε δρόμους με κυκλικές πλατείες τα γράφω αυτά καιρό τώρα αλλά εμείς είμαστε ικανοί να κόψουμε δρόμο μέσα στην κυκλική πλατεία 😮😮😮μην το γελάτε Ελλάδα είμαστε 👍🎭

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog