Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Εκτροχιάζεται” ο προαστιακός Λουτρακίου; Επώνυμη καταγγελία

- Advertisement -

Περισφίγγει και άλλο την αναίτια κωλυσιεργία του προαστιακού ο Δέδες, για να περάσει μόνο με ανακοινώσεις κενού περιεχομένου τις εκλογές του Μαΐου

Του Δημήτρη Καραπατά

  Δεν ανοίγει κανένας δρόμος για την υλοποίηση του έργου του προαστιακού Λουτρακίου, όπως αναφέρει ο δημοσιολόγος  (που είναι το μειράκιο του Δέδε) Νίκος Καραγιάννης από το ypodomes.com. και τα δημοσιεύματα, αθηναϊκων μέσων ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν την είδηση, το περασμένο Σαββατοκύριακο!

 Το έργο οδεύει όπισθεν ολοταχώς, αφού
δεν φτάνει που  δεν συμβασιοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτεμβρίο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί και σταμάτησε με μια καταφανώς προσυνεννοημένη ένσταση μεταξύ των εργολάβων, δεν φτάνει που “ροκάνισαν” τον περασμένο  Οκτώβριο και Νοέμβριο για να διαπιστωθεί, εάν τελικά διέθετε ή όχι, ο αρχικός ανάδοχος ένα έγγραφο, δεν φτάνει που τον περασμένο Δεκέμβριο και τον τρέχοντα Γενάρη δεν έστειλαν το έργο στο εκλεκτικό συνέδριο, όπως θα έπρεπε να είχαν κάνει ήδη, από το περασμένο καλοκαίρι και ανακοινώνουν ότι τώρα, ύστερα από τόσους χαμένους μήνες θα το πράξουν, αλλά στον ορίζοντα φάνηκε και η  νέα τρικλοποδιά του Γιώργου Δέδε για τον προαστιακού του Λουτρακίου!

 Που είναι σύμφωνα και με τα επίμαχα δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου, η αδιανόητη και θνήσκουσα για τα συμφέροντα του τόπου, είσοδος του συγκεκριμένου έργου στην βουλή, για να αποσπάσει, υποτίθεται, ψήφο έγκρισης! Υπονομευμένη και παρελκυστική διαδικασία της τελευταίας στιγμής, που αποτελεί την μεγαλύτερη προσβολή για την νοημοσύνη του πολίτη!
  Ειδικά όταν  κάτι τέτοιο,  δεν προκύπτει, ούτε από το χρονοδιάγραμμα που έδωσε το κυβερνητικό κλιμάκιο με σημαίες και ταμπούρλα, πριν από ένα χρόνο από το Δημαρχείο Λουτρακίου, αλλά ούτε από την  ισχύουσα νομοθεσία, αφού το συγκεκριμένο έργο έχει κατασκευαστικό κόστος, πολύ μικρότερο  των 20 εκ. €!
Ειρήσθω εν παρόδω,  ο άνθρωπος τους, που ανακοινώνει τις ενέργειες τους από το ypodomes.com Νίκος Καραγιάννης και είχε προαναγγείλει τις ενστάσεις μεταξύ των εργολάβων τον περασμένο Σεπτεμβρίο, τώρα με το νέο του άρθρο, προαναγγέλλει ορθά κοφτά, ότι το έργο δεν πρόκειται  σε καμία των περιπτώσεων, να έχει ξεκινήσει, πριν από τις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου!

Προσαρτήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Δήμας…

 Και τα ανωτέρω εκτεθέντα, με πολιτική ουρά του Γιώργου Δέδε, τον πρόθυμος-άγνωστο γιατί- Χρήστο Δήμα! Που εδώ και 4 χρόνια βρίσκεται σε ωκεάνια πολιτική αποχαύνωση!  Ενώ με την δημόσια επηρμένη απάντηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βράδυ της Κυριακής, αρνήθηκε στον γράφοντα, επίσημα, να πράξει το θεσμικό του καθήκον, που είναι η άσκηση  κοινοβουλευτικού έλεγχου στην Εθνική αντιπροσωπεία, για όσα κάνουν οι κόκκινοι συνοδοιπόροι του, με το  μπλοκάρισμα του έργου, αποδεικνύοντας την προσάρτηση του, για αυτό το θέμα, στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ!
 Κινούμενος και αυτός, εκτός δημοκρατικού πολιτεύματος και δημοσίων συμφερόντων, πάρα το γεγονός, ότι ομοθυμαδόν οι φορείς του δήμου έχουν υπογράψει για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, το ανώτατο θεσμικό όργανο, έχει λάβει 3+1 ειλημμένες αποφάσεις για το θέμα, ενώ με τις υποδείξεις των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου έχουν εκπονηθεί οι οριστικές μελέτες, με τις περιβαντολογικές αδειοδοτήσεις και το έργο προβλέπεται τόσο  από το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας, όσο και από τον Νόμο 4277/2014 του Ελληνικού κράτους!

Εγείροντας πολλαπλάσια ερωτήματα για τους λόγους που οδηγούν τον Χρήστο Δήμα, να βδελύσσεται επί του πρακτέου, τα συμφέροντα 17. 000 δημοτών και 100.000 παραθεριστών του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων,  για τους οποίους  διατυμπανίζει, πως δήθεν μου τάχα μου, νοιάζεται!

Για το κλου της υπόθεσης, υπενθυμίζεται, ότι ο συγκυριακός δημοκράτης και “Καίσαρας” των ανακοινώσεων για τον προαστιακό του Λουτρακίου Γιώργος Δέδες, που έχει προ πολλού μετατραπεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο υποσχέσεων, που μέσα του ενταφιάζονται, ουχί μόνο τα δημόσια συμφέροντα, αλλά και κάθε κύτταρο Δημοκρατίας, έφτασε μέχρι το σημείο της τεκτονικής κοροϊδίας, το 2013, να στήνει με χυδαίο τρόπο, φαρσοκωμωδία από τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Ισθμού, αναγγέλλοντας την έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!

Πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί που αποκαλύπτουν και  προοιωνίζουν, ότι το κύκλωμα Δέδε, ακόμα και τώρα, αδίστακτα και ξεδιάντροπα όχι μόνο δεν ανακρούει πρύμναν, μπροστά στην θρυαλλίδα αποκαλύψεων, αλλά περισφίγγει και άλλο την αναίτια χρονοτριβή του προαστιακού, ώστε  να περάσει μόνο με ανακοινώσεις κενού περιεχομένου από τα Καυδιάνα Δίκρανα των εκλογών του Μαΐου. Με μοναδικό στόχο  να υφαρπάξουν την ψήφο του εκλογικού σώματος, ώστε στην  συνέχεια να παραστήσουν  τους δημοκρατικά εκλεγμένους  αιρετούς, για να ξανά σταματήσουν τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου, όπως έκαναν μέχρι τώρα, από το 2010, προς δόξα των αγρίων επιδιώξεων τους …

Το δήθεν αποκρυσταλλωμένο τους επίτευγμα, δεν είναι τίποτα άλλο, από ένας φερετζές που επινοήθηκε για να κρύψει την συμμετοχή τους στην πρωτοφανή καταστρατήγηση των δημοσίων συμφερόντων. Ανεξάρτητα με τα πόσα άθλια show, σαν τα περσινά, έχουν προγραμματίσει να “στήσουν” μέχρι τις επερχόμενες εκλογές από το Δημαρχείο Λουτρακίου, για να πείσουν, συλλήβδην, πως εν τω άμα & το θάμα, προσχώρησαν ξαφνικά στα δημόσια συμφέροντα…

ΥΓ Είθισται ο γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες, να παρουσιάζει σήμερα, το τι θα κάνει αύριο, αλλά όταν έρχεται το αύριο, πότε του δεν εξηγεί, γιατί δεν έγινε αυτό που παρουσίασε χθες!

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ακομα δεν εχουν βγει τα γνωστα αγνωστα συντεχνιακα απολιθώματα να σχολιασουν μιξοκλαιγοντας :μια είναι η λυση σταση στον ΑΒ" η "καλυτερα να μη μπει ποτε , καθαριστε τη πολη που βρωμάει και ζεχνει.."(γιατι σας πηρε δηθεν ο πονος).αιντε ντε ακομα?

    Για τον κο Μπαλοδημο: η οδος επι καταγγελιων τέτοιας μορφης σε τετοιο εργο με τετοια μεθοδευση είναι γνωστη αγαπητε:Λεωφορος Αλεξανδρας και Λουκαρεως στην κυρια Ξενη Δημητριου! Επιτελους κινηθείτε. Σωστε την πολη!

  2. εχει να πεσει γελιο ελπιζω όχι γιαουρτια ετσι κι ερθει ο μεγας υποψήφιος συριζοτεραστιος με το μυτιληναιο κι υπογραψουν συμβαση (που δε θα παει στη βουλη γιατι στο μεταξυ η βουλη θα διαλυθει) με το Γκιωνη παροντα στο δημαρχειο να λεει ότι ελπιει να μη διαταραχθεί η "ναπτυξη" της πολης. ρε ουστ

  3. 10.21 αλλαζει κατι με τας εκλογας , η ειστε με τον μεγα των μεγιστων τον τρισμεγιστο περιφεριαρχη της μεθοδικοτητος Πετρο Τατουλη -που ειχε το συριζοτεραστιο παλια αντιπεριφεριαρχη και νυν αντιπεριφεριαρχες που καλο είναι να μαθετε! τι θεση παιρνουν δημοσια για την ελευση του τρενου στο λουτρακι. Η τον Νικα τη δεξιαντζα της καλαματας που θα ασχοληθεί φυσιολογικα δεοντως με την Πυλο και τα ξενοδοχεια της. Η δε βλέπετε τον κο Δημα της δεξιας παραταξης που δε βγαζει κιχ? κι εκανε ερωτημα για τον ..κομβο της λυκοποριας?τι ηρθατε να μας πειτε για κατσαπλιαδες και κουραφεξαλα. εδώ εχουν επιπεσει κατά πασα πιθανοτητα στον πρωθυπουργο τα συμφεροντα αλλων περιοχων μεγαλοξενοδοχοι μεγαλοκαταστηματα στις αθηναικες παραλιες κλπ και φυσικα οι οικοπεδούχοι του ισθμου κλπ με τα μινιμπας και το εργο ματαιώνεται δια της διαλυσης της βουλης οπου πιθανον θα επιχειρησουν και σε νεα βουλη δηθεν τροποποιηση της συμβασης που θα της βρουν "προβληματα" δηλ ματαιωση στην πραξη. εκει το πανε. ο σχολιαστης πανω 11.19 εχει δικιο εκει που λεει είναι η το εφετειο και η εισαγγελια του αρειου παγου. τι κανει ο λοης τι κανει ο μπαλοδημος. σκοτωνουν την πολη μεχρι το ηραιο δε το βλέπουν;

  4. 11.49 να σαι καλα γιατι κατι λουτρακιωτες πανε για καφε στη κορινθο αυτοι που λενε ότι θα εμποδισει την αναπτυξη της πολης το τρενο και ταχα μου θελουν το προαστιακο

  5. ηρεμα κυριοι..πρωτα τα υδατοδρομια και μετα ο προαστιακος
    …μην μου το χαλατε τωρα…
    ως τοτε ας πληρωνουμε ολοι τους φορους μας και τα δημοτικα μας τελη…….
    πολυ καθηστερηση … η δημοτικη αρχη…η περιφερεια…
    γιατι αραγε??…κοντος ψαλμος

  6. κανει ένα λαθος ο καραπατας εκτος από τους υπάρχοντες θαρ θουν και μονιμοι αλλοι τουλ 10000 αθηναιοι όπως και 50.000 τουλ επιπλέον περαστικοι το καλοκαιρι. κατι τρισμέγιστοιπου ταχα κόπτονται για τη πολη και την αναπτυξη της λεγανε σε μια συναντηση ετσι κι ερθει το τρενο το λουτρακι θα χει 30.000 κοσμο που θα βρουμε σκουπιδιαρικα να μαζευουμε τα σκουπίδια θαυμαστε τους: που θα βρουμε απορριματοφορα!

  7. 4.07 μην παιζετε με την οργη της πολης μη δουμε το απεύχομαι σκηνες απειρου καλλους στο δημαρχειο αν ερθουν με κουρελόχαρτα που δε θα γινουν εκ προθεσεως ποτε πραξη. δεν υποτασσεται η πολη στα μινιμπας παρτε το χαμπαρι

  8. Κε καραπατα έχεις και συ(αυτό που λες ότι εκπροσωπείς αν και αμφιβάλω) τεραστια ευθύνη για την μη έλευση του προαστιακού διότι σου έχει γίνει εμμονή ιδέα ντε και καλά να έρθει στο Λουτράκι ενώ το σωστό ακόμα και στην ερμηνεία τις λέξεις "προαστιακος" είναι στον Ισθμό όπως συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες πόλεις του κόσμου δηλ. πέρνα έξω από τις πόλεις, τι δεν καταλαβαίνεις και μας κάνεις να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε πως εσύ εκπροσωπείς την "άλλη" πλευρά από ότι ο Κος Δεδες,δηλ.μονο μέσα στο Λουτράκι και πουθενά αλλού!!

  9. 604 αιντε εντραπου παιζεις με τις λεξεις αδιστακτε σε ποια πολη ρωμη λονδινο μοναχο κολονια παρισι δεν μπαινει το τρενο μεσα? Συνδεση προαστιακου με το λουτρακι αιντε θα μΑς μαθεις απο ευρωπη.βγες επωνυμα να τα πουμε στα δικαστηρια.τις εχουμ ετοιμες τις αγωγες.επωνυμα.

  10. 604 διαστρεβλωνεις τα παντα δε ξερεις οτι προβλεπεται σταση στον ισιμο??? Δε ξερεις αδιστακτε??? Αλλα οχι εκει που θες.με το επωνυμο σου την αλλη φορα. που σου φταιει ο καραπατας.να πληρωσει το λουτρακι τα συμφεροντα σου ε???κι ειχατε παει και παρακαλαγατε για σταση στον ΑΒ.ελατε επωνυμα στα δικαστηρια σας περιμενουμε

  11. Ο σταθμός Στην αιγαίου θα είναι ολέθρια Για το Λουτράκι και οι περισσότεροι δεν τη θέλουν αλλα βλακωδώς δεν παίρνουν θέση. Η εμμονή και η εμπάθεια Καραπατα είναι ύποπτη και τα λεφτά πολλα. Ξυπνήστε και αλλάξτε το σταθμό όσο είναι καιρός

  12. Καταπατά άσε τη καραμέλα οποίος πει για Ισθμό που είναι η πιο σωστή λύση αμέσως του κοτσαρεις και το οικοπεδακι μήπως εσυ έχεις οικοπεδακι στην Αιγαίου ? Βρες άλλο παραμύθι αυτό δεν πουλάει πλέον

  13. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ, Κ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΔΕΔΕΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

  14. 926 βγες επωνυμα σντε μπραβο είναι πανδημη η απαιτηση για την αιγαιου εχεις κανα λεφωριακι κανα ταξακι η θα περασει η γραμμη μες το οικοπεδο σου? για βγες επωνυμα αιντε τα οικοπεδακια στον ισθμουλη σου τα ξερουμε επωνυμα βγειτε αδίστακτοι κατατροφεις της πολης είναι ετοιμες οι μηνυσεις μη προκαλειτε περισσοτερο για να περισωσετε ότι μπορειτε ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙς και αγωγες είναι ετοιμεσ βουλωστε το!!!!

  15. 926 εσυ και κατι φαλλημεντα του ισθμου και του λουτρακιου ξεβράκωτα ειστε που δε θελετε σταση στην αιγαιου αιντε γιατι περιμενουμε πως και πως να βγειτε εάν διαθετετε ανδρισμο επωνυυμα για νΑ Ακολουθησει η οδος της δικαιοσυνης στη κορινθο και αλλου

  16. Εν σχέση προς αρκετούς προλαλήσαντας όσον αφορά δικαστικές ενέργειες είμαι εις θέσιν να γνωρίζω ότι συντάσσεται αναφορά εδώ και 4 ημέρας , εις την εισαγγελίαν ΑΠ παρα πρωην υποψηφιω βουλευτη Β Αθηνών όστις εκπροσωπεί αθηναικά συμφέροντα εν Λουτρακίω, κυρίως ως προς την αναζήτησιν ευθυνών φυσικών προσώπων όσον αφορά την ηθικήν αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθησιν με σκοπούμενη βλάβη του δημοσίου συμφέροντος. Από κεί και πέρα θα αναζητηθούν δημοσιεύματα μάρτυρες θα προσκομιστούν στοιχεία περι στάσης ΑΒ κλπ Λίγη υπομονή.

  17. Χριστακη Δήμα εχει και λακούβες στη κλενια-θα κανεις ερώτηση στη βουλη;;; κι εχουμε ακουσει και για καποιον μεγαλουποστηρικτη του αποκομματος σου στον ισθμο που μαχεται τον προαστιακό εκεί στον ισθμούλη σου, τον ξέρεις;;;; je suis lykoporia ετσι θα σε βγαλουμε από δω κι εμπρος

  18. ΘΑ πεσει πολύ γελιο βγηκιε ο μπουτραγενιο κι ειπε ότι ειχε παει στο υπουργειο κι ότι θα ρθει ο τιτανοτερασριος με το βουρδα και το μυτιληνιο να υπογραψουν συμβαση ισως λεει ΙΣΩΣ και μεχρι το τελος φεβρουαριου αρα μεσα προς τελος μαρτιου ΟΠΟΤΕ μετα θα παει στη βουλη τον απριλιο (που η βουλη θα διαλυθει ετσ κι εχουμε που θαχουμε εκλογες) καλο Ε??? γιωργακη τους γιωργηδες τι τους θες για να φας το κεφαλι σου???

  19. 7.35 θα πεσει γελιο ευχομαι όχι γιαουρτια ετσι κι ερθουν φεβρουαριο και παει το εργο στη βουλη για θαψιμο. κι αμα ακους το μπουτραγενιο να λεει "πολύ καλα νεα" ασε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog