Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η τοποθέτηση του Κώστα Λογοθέτη για τον προϋπολογισμό (Video)

- Advertisement -

Επί του μοναδικού θέματος της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Λογοθέτης..

“Είναι απαράδεκτο να έρχεται προς ψήφιση αυτό το σημαντικό θέμα. Πόσοι δήμοι δεν έχουν ψηφίσει ακόμα προϋπολογισμό θα ήθελα να μας πουν οι συνάδελφοι της συμπολίτευσης. Η προχειρότητα με την οποία στάθηκε η δημοτική αρχή σε αυτό το θέμα αποτυπώνεται στο ότι η συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος, έγινε στα Τοπικά Συμβούλια, παραμονές εορτών με έκτακτες συνεδριάσεις. Στο Τοπικό Συμβούλιο δε, των Πισίων δε συζητήθηκε ποτέ”

Δείτε την τοποθέτηση του Κώστα Λογοθέτη στο video που ακολουθεί

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t-kXy7h8_m4]

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ανθρωπος ειναι εκτος τοπου κ χρονου.
    Πραγματικα δλδ δεν ξερει τι του γινεται. Κανει αντιπολιτευση στειρα κ απαρχαιωμενη, ετσι για το θεαθήναι κ μονο.
    Ευτυχως που το Λουτρακι blog ειναι εκει, κ καλυπτει τα δημοτικα συμβούλια για να βλεπει ολος ο κοσμος ποιοι κ πως, θα διεκδικησουν την ψηφο μας, μιας κ ο συγκεκριμενος δεν μπορει ακομα να αποδεχτει οτι ο κοσμος, ο λαος τον εστειλε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας, ευτυχως γρηγορα.
    Η δε ποιοτητα του δηθεν καλου, καθαρου πολιτικου του λογου, ειναι ενα προϊον της υποκριτικης του ικανοτητας για την οποια οφειλω να του βγαλω το καπελο.
    Εαν εγραφαν οι καμερες τους χαρακτηρισμους του σε συμβουλους της παραταξης Γκιωνη, (καραγκιοζη αποκαλεσε εκτος μικροφωνου τον αντιδημαρχο Αγ.Θεοδωρων) θα γινοταν εντελως "ρομπα" πολιτικη, ο δηθεν.

    Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog