Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

“Καρφάκι” πέταξε ο Μπάμπης Γεωργίου στη Μαρία Πρωτοπαππά (video)

- Advertisement -

Μετά την τοποθέτηση της Μαρίας Πρωτοπαππά για τον προϋπολογισμό, το λόγο πήρε ο κ. Μπάμπης Γεωργίου..

Θέλω να μου πείτε γιατί άργησε τόσο πολύ ο προϋπολογισμός. Και αν θέλετε να μας εξηγήσετε τι σημαίνει  οικονομικό παρατηρητήριο:;Γιατί εδώ λέμε λέξεις, ανάλογα με το που βρισκόμαστε, ένθεν , κείθεν , αλλά δεν ξέρουμε ποια είναι η ωμή πραγματικότητα.

Οτι όσο και να θέλεις να έχεις ένα προϋπολογισμό, πέραν του δέοντος φιλόδοξο, στην πορεία θα αντιμετωπίσεις κάποιο οικονομικό παρατηρητήριο. Θέλετε να εξηγήσετε, γιατί είναι και οι κάμερες, λέμε ότι θέλουμε να κάνουμε,ή γιατι δεν κάναμε τούτο, δεν κάναμε κείνο, 10 χρόνια έτσι..,  αλλά πρέπει και ο πολίτης να γνωρίζει τα όρια της ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης . Γιατί ερχεται ένα οικονομικό παρατηρητήριο που μόνο ανεξάρτητη δεν την κάνει..

Eπίσης αναφορικά με τα όσα είπε η κ. Πρωτοπαππά για έργα, ο κ. Γεωργίου είπε. “Η κ. Πρωτοπαππά είπε ότι ο δήμος δεν διεκδίκησε.Αν αυτά τα έργα έχουν αποτυπωθεί στον Προϋπολογισμό πείτε τα”, απευθυνόμενος στον κ. Παντελέου, αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών.

** Ο κ. Γεωργίου απέδωσε μομφή στην κ. Πρωτοπαππά που ισχυρίσθηκε ότι ο προϋπολογισμός είναι φτωχός. Επίσης παλαιότερα είχαν διαφωνήσει σε ψήφισμα της ΚΕΔΕ που είχε έρθει στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση, αναφορικά με τον νέο εκλογικό νόμο.

Δείτε το video που ακολουθεί

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vqL6R4R8MLM]

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιπίλα από ποτέ ανέλαβες δικηγόρος της Μαρίας και δεν το ξέρουμε ως προς τι τέτοιος ζηλος και αφοσίωση στην πρώην αντιδήμαρχος αυτού για 4 και κάτι χρονια

  2. Δε κατάλαβα για να πεις την αλήθεια
    Σημαίνει ότι υποστηρίζεις κάποιον;
    Μας έχουν πει για έργα δρόμους και μόνο
    Λακούβες κλεινουν

  3. Βασικά οι 4 στις 5 παρατάξεις συμφωνούν με ένα τέτοιο προϋπολογισμό αλλά ψάχνουν δικαιολογίες για να κάνουν τάχα αντιπολίτευση

  4. Ο Κος Γεωργιου Χαραλαμπος, ανεξαρτητα απο την παραταξη που ανηκει ειναι ενας δημοτικος συμβουλος με τεραστια εμπειρια, κ ευστοχες τοποθετησεις.
    Διαθετει κ ποιοτητα, αλλά κ χιουμορ, πραγμα που τον κανει συμπαθη ακομα κ σε αντιπάλους.
    Την εβαλε στη θεση της την κυρα-Μαρω, υπενθυμιζοντας της το τι ελεγε μεχρι πριν λιγους μηνες.
    Επισης δεν πρεπει να ξεχναναι οι παλαιοτεροι, αλλά κ να μαθαινουν οι νεωτεροι οτι ο Μπαμπης δεν ξεχναει οτι η Μαρω κ μερικοι ακομα που την υποστηριζουν απ΄εξω, τον πουλησαν στη διαδικασια εκλογης προεδρου για τη δευτερη διετια στην τελευταια θητεις του Παυλου στη δημαρχεια, την περιοδο 2002-2006… Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο…(ενιοτε κ χλιαρο)

    Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog