Μετά την τοποθέτηση της Μαρίας Πρωτοπαππά για τον προϋπολογισμό, το λόγο πήρε ο κ. Μπάμπης Γεωργίου..

Θέλω να μου πείτε γιατί άργησε τόσο πολύ ο προϋπολογισμός. Και αν θέλετε να μας εξηγήσετε τι σημαίνει  οικονομικό παρατηρητήριο:;Γιατί εδώ λέμε λέξεις, ανάλογα με το που βρισκόμαστε, ένθεν , κείθεν , αλλά δεν ξέρουμε ποια είναι η ωμή πραγματικότητα.

Οτι όσο και να θέλεις να έχεις ένα προϋπολογισμό, πέραν του δέοντος φιλόδοξο, στην πορεία θα αντιμετωπίσεις κάποιο οικονομικό παρατηρητήριο. Θέλετε να εξηγήσετε, γιατί είναι και οι κάμερες, λέμε ότι θέλουμε να κάνουμε,ή γιατι δεν κάναμε τούτο, δεν κάναμε κείνο, 10 χρόνια έτσι..,  αλλά πρέπει και ο πολίτης να γνωρίζει τα όρια της ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης . Γιατί ερχεται ένα οικονομικό παρατηρητήριο που μόνο ανεξάρτητη δεν την κάνει..

Eπίσης αναφορικά με τα όσα είπε η κ. Πρωτοπαππά για έργα, ο κ. Γεωργίου είπε. “Η κ. Πρωτοπαππά είπε ότι ο δήμος δεν διεκδίκησε.Αν αυτά τα έργα έχουν αποτυπωθεί στον Προϋπολογισμό πείτε τα”, απευθυνόμενος στον κ. Παντελέου, αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών.

** Ο κ. Γεωργίου απέδωσε μομφή στην κ. Πρωτοπαππά που ισχυρίσθηκε ότι ο προϋπολογισμός είναι φτωχός. Επίσης παλαιότερα είχαν διαφωνήσει σε ψήφισμα της ΚΕΔΕ που είχε έρθει στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση, αναφορικά με τον νέο εκλογικό νόμο.

Δείτε το video που ακολουθεί

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vqL6R4R8MLM]