Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι λόγοι που η Μαρία Πρωτοπαππά δεν ψήφισε τον Προϋπολογισμό του Δήμου (video)

- Advertisement -

Bροντερό “όχι” είπε η Μαρία Πρωτοπαππά, στην ψήφιση του δημοτικού προϋπολογισμού, εκτός από τα “έσοδα” και τη “μισθοδοσία υπαλλήλων” που ψήφισε “υπέρ”…

‘Εντονες διαφωνίες είχε η πρώην Αντιδήμαρχος των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων με την εισηγητική έκθεση της Δημοτικής Αρχής.

”Ο προϋπολογισμός είναι η κορμοστασιά του Δήμου. Εχοντας διαφορετική πολιτική και διαφωνώντας πολιτικά, βλέπω τα ίδια και τα ίδια. Μια από τα ίδια δηλαδή…
Βλέπω κωδικούς με πεταμένα λεφτά. Τα ΕΣΠΑ τα ψάχνουμε, και ένας Δήμος κονκλάβιο…
Η πόλη έχει καταντήσει νεκροταφείο. Ολοι το λένε, ένα φάντασμα…
Αυτή η κακομοίρα η Περαχώρα, τι έχει κάνει και την τιμωρείτε;…
Bλέπω ένα πίνακα δρόμων 750.000 ευρώ. Να μας πεί ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας ο κ. Παντελέου, ποιοι είναι οι δρόμοι…
Χτες πήγα στο Κέντρο Υγείας για προσωπικό πρόβλημα και ντράπηκα. Η κατάσταση είναι τραγική εκεί…
Το Πολεοδομικό; 30 χρόνια το ακούω, έχει αρρωστήσει το πολεοδομικό…
Ψηφίζω μόνο τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και καταψηφίζω τον υπόλοιπο προϋπολογισμό”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Πρωτοπαππά.

Η φράση της Μαρίας Πρωτοπαππά , “πόλη νεκροταφείο” προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου
” Κυρία Πρωτοπαππά, αν συμφωνείτε να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη πρόταση από τα πρακτικά”
“Όχι κύριε Πρόεδρε” απάντησε η υποψήφια δήμαρχος

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή της στο παρακάτω video

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EP1xmq827_0]

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Μαρία. Έκανε αίσθηση η εμπεριστατωμένη τοποθέτηση της αλλά κυρίως έκαναν αίσθησηοι ρεαλιστικές ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ της!!!!
    Εεεεε καλά και εσεις λέμε και καμιά μαλ…ια για να περνάει η ώρα.

  2. Ελα βρε κυρα-Μαρω… αφησες το σουλατσαρισμα στην παραλια κ πηγες εκει στα υψωματα του Γκολαν? στο κεντρο υγειας? κ εκανες κ αυτοψια? πωωω, ρεεεε…. ξαναζωγραφισες λεμε.
    ευτυχως εχθες ειχε κατσει απεναντι σου ο Πετρου κ με νοηματα σε εσωσε πολακις, μιας κ για μια ακομα φορα απεδειξες με την αγνοια σου κ την ημιμαθεια σου, ποσο λιγη υπηρξες πολιτικα.
    Εχεις αρχισει να γινεσαι επικινδυνη, με τις απανωτες σου γκελες σε ζητηματα που αποτελουν κριτηριο βιωσιμότητας στο δημο μας.
    Το ποσο τραγικη εχει γινει η κυρα-Μαρω φανηκε εχθες στην τοποθετηση της τοσο για τον προυπολογισμο, οσο κ για το θεμε της Λουτρακι ΑΕ, που αφορα τους εργαζομενους.
    Το "κλειστε το" που αναφωνισε, κ μετα προσπαθησε να μαζεψει σαν βρεγμενη μπουγαδα, θα την ακολουθει για ολη την προεκλογικη περιοδο που ακολουθει.
    Εχει αρχισει να αντιλαμβανεται την πανωλεθρια που θα υποστει στην καλπη, αλλα ο υπερμετρος εγωισμος δεν την αφηνει να κανει πισω… το αποτελεσμα? Τραγωδια!

    Jole7

  3. Οι Αγ.Θεοδωροι δεν εχουν ουτε καν νεκρους για να ειναι Νεκροταφειο…… Ενα ερειπωμενο χωριο ειναι που δεν βλεπεις
    ουτε καν κατοικους….Ειναι ολοι κλεισμενοι στα ερειπια τους

  4. Αυτό με την «κορμοστασιά του δήμου «για ποιον πήγαινε ρε jole7??μηπως για πάρτη της??🙄😥😱πολυ μου άρεσε «ο προιπολογισμος είναι η κορμοστασιά του δήμου «⚡️⚡️⚡️⚡️👠

  5. Μα εγώ αδερφε για τέτοια ειμαι😮να βλέπω και να παρατηρώ ότι δεν βλέπουν οι πολλοί 😉οι άλλοι πιάσαν άλλες ατάκες και λεγόμενα της Κυρίας Μαρίας εγώ έπιασα την 🤭😮🤩Καλημερα φίλε και αν μπορείς να με πεις Αντρεα ,Ουαλλια η ότι άλλο όνομα θες αυτά τα «νούμερα»418 κλπ μου την σπάνε!Αφου είμαι φίρμα και επώνυμος για αυτό στο λέω 😎

  6. ΥΓ.αυτο το νέο εργαλείο μου σπαει τα νεύρα μερικές φορές 😡στο σχόλιο δεν έγραψε την «κορμοστασιά»που ήταν όλο το νόημα του σχολίου όχι τίποτα άλλο μην γίνει καμία παρεξήγηση !!ετσι όπως το γράφω (οι άλλοι πιάσαν άλλες ατάκες και λεγόμενα της κυρίας Μαρίας εγώ έπιασα την )εδώ πήγαινε η «κορμοστασιά «🤭😲!Μην νομίζει ότι έπιασα τίποτα της Κυρίας 🤔🤗🙄

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog