Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

200,000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου!

- Advertisement -

Πολύ καλά νέα ήρθαν από τον Γιώργο Πετρίτση για την πόλη του Λουτρακίου….
Η παράταξη του Πέτρου Τατούλη ενέκρινε 200,000 ευρώ για την ανάπλαση του γηπέδου του Ολυμπιακού Λουτρακίου και εντός λίγων εβδομάδων ξεκινά ο διαγωνισμός για την επιλογή εργολάβου!
Ένα νέο που δίνει χαρά σε όλον τον αθλητικό κόσμο της πόλης και ιδιαίτερα την νέα γενιά!
Διαβάστε τι έγραψε πριν από λίγο ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης.

Γιώργος Πετρίτσης
45 λεπτά · 
Μετά από εισήγηση της Περιφερειακής Αρχής εγκρίθηκε σήμερα ομόφωνα από το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου η ένταξη του έργου: « Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού και λοιπού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Λουτρακίου » με προυπολογισμό 200.000 ευρώ .
Ένα σημαντικό έργο για τον αθλητισμό στο Λουτράκι αλλά και για την οικογένεια του ιστορικού συλλόγου του Δήμου μας. 
Μετά την σημερινή έγκριση, μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες θα διεξαχθεί και ο αντίστοιχος διαγωνισμός και το όραμα πολλών δεκαετιών θα γίνει πραγματικότητα .


mifi

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα θα κανει ο δημος να ξεχρεωσει τις γυρο απο το γηπεδο εκτασεις που εχει παρανομα δεσμευσει ελεω ολυμπιακων αγωνων 2004 και οι ιδιοκτητες τους εκτος οτι δεν μπορουν να τις εκμεταλευτουν πληρωνουν και απο πανω ενφια και μετα ασ φτιαξει και παρκο για δελφινια

  2. Ναι ναι να κανει απολοτριωση στα γυρο οικοπεδα απο το γηπεδο και να τους πληρωσει για τα στρεματα που θα τους καταπατησει καισ την τελικη δεν ειναι δικια του ιδιοκτησια ειναι τον πολιτων ιδιοκτησια που τα εχουν πληρωσει και ακομα τα πληρωνουν με κοπο και ιδρωτα

  3. Έχετε καταλάβει τί συμβαίνει με το γήπεδο;
    Η ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΩΡΕΑΝ 10 περίπου στρέμματα αξίας πάνω από 3.500.000 € (αντικειμενική αξία) για να αθληθούν τα νέα παιδιά του τόπου.Και ο νοών νοείτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog