Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αλ. Τσίπρας: Στα συλλαλητήρια ήταν ακροδεξιοί λαϊκιστές, οι σκεπτόμενοι στηρίζουν τη Συμφωνία

- Advertisement -

Σε μια απίστευτη αναφορά, στο περιθώριο της της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας όσους τάσσονται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών «ακροδεξιούς» και υποστηρίζοντας ότι όσοι έχουν μυαλό «οι σκεπτόμενοι» είναι υπέρ αυτής!…

Συγκεκριμένα, ο Αλ. Τσίπρας σε συζήτηση που είχε στο περιθώριο της συνάντησης με τους Εμανουέλ Μακρόν, Τζότζεφ Μούσκατ και Νίκο Αναστασιάδη ακούγεται να χαρακτηρίζει συλλήβδην ακροδεξιούς τους Έλληνες που τάσσονται κατά της συμφωνίας και να υποστηρίζει ότι στο συλλαλητήριο της Αθήνας μετείχαν περίπου 70.000 πολίτες.
Άνετος και χαμογελαστός έκανε λόγο για ακροδεξιά και για ένα συλλαλητήριο το οποίο, λόγω του όγκου, επιχειρήθηκε να διαλυθεί με δακρυγόνα και χημικά σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, αναφέροντας στους αρχηγούς ότι οι αντιδράσεις «δεν ήταν τόσο μεγάλες».
Παράλληλα, προσπαθώντας να πει στον Γάλλο πρόεδρο ότι η συμμετοχή ήταν μικρότερη από το συλλαλητήριο του 2018 με 70.000 διαδηλωτές, διευκρινίζει ότι δεν είπε 17.000 αλλά 70.000, ενώ στη συνέχεια ακούγεται να λέει στον Μακρόν «seven zero (επτά μηδέν)». 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TBesZ5BeL5M]

https://www.liberal.gr

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε τον έχουν πάρει στο ψιλό τον Αλέξ και αυτός καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι ⛏Ρε Αυτόν που του έμαθε αγγλικά πρέπει να τον κρεμάσουν από τη γλώσσα 🇬🇧💂‍♀️💂🏻‍♂️

  2. Φαίνεται πως έλαβε υπ'οψιν του τις αδυναμίες του Βελουχιώτη, αν με εννοείς, γιαυτό πρόσφερε γη και ύδωρ σε όλους τους συμμετάσχοντες σε gay pride.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog