Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απάντηση Γκιώνη για τους εργαζόμενους του Spa (video)

- Advertisement -

Απάντηση στον εκπρόσωπο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας, έδωσε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, λέγοντας πως πριν λίγες μέρες είχαν συνάντηση στο γραφείο του, παρόντος και του κ. Ασημακόπουλου …

Εξήγησε για μια ακόμα φορά τους λόγους που έχει περιέλθει το Spa σε αυτή την κατάσταση. Μας χρωστούν περίπου 8.000.000 αυτή τη στιγμή.Πάνω από 24.000.000 χρωστάει το Καζίνο σε ΙΚΑ κλπ.
Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά , κάνουμε μια προσπάθεια τουλάχιστον να πληρώνονται οι εργαζόμενοι. Παρόλα τα προβλήματα δεν έχει απολυθεί κανένας.
Ολοι στο Λουτράκι ξέρουν τουλάχιστον την προσπάθεια που κάνω εγώ προσωπικά. Να βρεθεί και επενδυτής και να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά. Να πάρουμε και μεις τα χρωστούμενά μας.
Δε θέλουμε να χρωστάμε στους ανθρώπους και στις οικογένειές τους.
 Η δημοτική επιχείρηση χρηματοδοτείται από μόνη της. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Και ερχόσαστε στο δημοτικό συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι ιδιώτες, να πείτε τι;
Aπλούστατα να δημοσιοποιήσουμε λίγο περισσότερο το θέμα, δε βρίσκω άλλο λόγο…ανέφερε ο κ. Γκιώνης

Δείτε το video που ακολουθεί

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BvsiKmE4MeM]

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν σχολιασετε ενημερωθειτε…οι εργαζομενοι ειναι απληρωτοι τους δυο μηνες…το να ζητιανευουν για να παιρνουν μια προκαταβολη ειναι ντροπη.

  2. ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΡΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

  3. Ποιος ειναι αυτος που λεει οτι οι εγαζομενοι ειναι πληρωμενοι?????????????δυο μηνες σημερα και απληρωτες οι αδειες και τα επιδοματα .Μην μιλατε αν δεν ξερετε!απο υποσχεσεις εχουμε χορτασει!

  4. ερχεται και κανει δωρα σε φιλους και γνωστους ο Δημαρχος πισινες και μασαζ και κανεις δεν μιλαει ..βλεπεις ειναι ο αρχοντας της πολης ακομα……αντι να μαζευει χρηματα να τα δωσει σε αυτους που πραγματικα εργαζονται μεσα εκει κοροιδευει τους παντες

  5. Ρε παιδιά ήμαρτον 😡πιάσατε πάλι εσείς η δυο τα τρέλα σας !!Γραψτε το σχόλιο σας και αφήστε τα προσωπικά σας!Τα προσωπικά σας δεν μας ενδιαφέρουν εμάς τους υπόλοιπους στο μπλοκ!Ντροπη σας μεγάλα παιδιά είστε !Καλημερα σας και καλό μήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog