Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Για πρώτη φορά σε Διεθνή Τουριστική Έκθεση στις Βρυξέλλες ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου

- Advertisement -

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου θα συμμετάσχει, για πρώτη φορά, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «SALON DES VACANCES 2019»,η οποία θα διεξαχθεί από 7-10 Φεβρουαρίου 2019, στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου θα φιλοξενηθεί στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, στο Εκθεσιακό Κέντρο των Βρυξελλών ( Brussels Expo) καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Τον LTO θα εκπροσωπήσει η κα Βιβή Γιαλού, υπεύθυνη του Τμήματος Marketing του Οργανισμού, η οποία θα παράσχει πληροφορίες για τον προορισμό, τόσο σε επαγγελματίες τουριστικούς πράκτορες, όσο και μεμονωμένους επισκέπτες και επίσης θα πραγματοποιήσει b2b συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες του Βελγίου, με στόχο την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία δίνει την δυνατότητα φιλοξενίας των στελεχών εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ και την συνολική άψογη συνεργασία.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog