Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Aν δε μπορείτε, κλείστε το Spa

- Advertisement -

φωτό Loutrakiblog.gr

Δεν περιποιεί τιμή για το Δήμο να είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του Spa. Aν δε μπορείτε να βρείτε λύση, κλείστε το …

είπε στην τοποθέτησή της για το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου η υποψήφια Δήμαρχος κ. Πρωτοπαππά Μαρία.

Είμαι εργαζόμενη και αν δεν πληρωθώ ένα μήνα, δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσω. Εχουν δίκιο οι εργαζόμενοι. Σκασίλα τους αν χρωστά το Καζίνο στο Δήμο. Βρείτε λύση. Δεν είναι δυνατόν να έρχονται οι εργαζόμενοι του Δήμου εδώ και να λένε ότι είναι απλήρωτοι.Εμείς σαν παράταξη που θα συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες έχουμε τη δική μας πρόταση, ανέφερε μεταξύ άλλων η πρώην αντιδήμαρχος

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτησή της στο video που ακολουθεί

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GVDTNkz8ebA]

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας το κλείνες εσύ τότε που ήσουν αντιδήμαρχος οικονομικών πάντως φιλόδοξες προτάσεις έχεις για ένα από τα πιο ισχυρά περιουσιακά χαρτιά του δήμου κρίμα γιατί είχα αρχίσει να σε πιστεύω πολιτικά μάλλον έκανα λάθος δεν θα ξανασυμβεί

  2. Θα μας πεις να το κλεισουμε. Εμ βεβαια δεν μπορει να ζησεις χωρις μισθο ενος μηνος. Τα τσιγαρα σου, οι καφεδες σου και οι μεγαλες μπουκιές κοστίζουν πολύ! Τα αποτελεσματα, εμφανεστατα επανω σου.

  3. Περιμεναμε απο το προηγούμενο Συμβούλιο την πρόταση Της Πρωτοπαππα για το σπα και ήρθε να ζητήσει το κλείσιμο Του !! Ψήφο ατην Μαρία να σωθεί το Λουτράκι!

  4. Να μην ερθει το τρενο να κλεισει soaνα μη γινει μαρινα να κλεισει το καζινο.ολα αυτα απο διαφορετικους δημοτικους αρχοντες διαφορων επιπεδων. Μηπως ψεκαζουν τους λουτρακιωτες κανονικα? Και τους ψηφιζουν.ε ρε δημαρχο αλβανο που χρειαζεστε.θα βγαλουν δημαρχο οι αλβανοι μια μερσ

  5. Όσο ήταν αντιδήμαρχος, τότε της έφταιγαν οι δημότες. Τώρα που παραιτήθηκε, της φταίει ο δήμος. Έρχονται εκλογές και θα δούμε ποιος θα φταίει μετά. Και βάλε κανα κραγιόν της προκοπής και όχι αυτά τα κιτς.

  6. Τι είπες τώρα 1.48;Πολυεθνικη εταιρεία είναι το SPA με μονάδες παραγωγής σε πολλες χώρες και έχει τόσους διευθηνταδες;και ποιο ειναι το αντικείμενο εργασίας τους όταν η δημοτική επιχείρηση εχει τοοοοσο μεγάλο παθητικό;και γιατι βρίσκονται ακόμα σε αυτήν τη θέση αφού κάθε χρόνο το SPA πατώνει όλο και περισσότερο;

  7. σα τη φωφαρα εγινες και συ αντε και καλη συνταξη και καλη σουηδια μαζι με το τρισμεγιστο συριζοτεραστιο και τους δυο προηγούμενους να ησυχασει η πολη κανατε νεκροταφειο τη πολη και μιλατε

  8. Να κλεισει το Σπα!!ετσι απλα!και σεις κυρια μου που ποτε δεν το υποστηριξατε δεν μπορειτε να ζησετε χωρις μισθο ενα μηνα,σας λεω οτι εμεις ζουμε με πενταροδεκαρες και ψιχουλα ζητιανευοντας εδω και 8 μηνες …..

  9. 2.10 η πολη τους κραταει και οι δημότες της να τα παιρνουμε απ τους αθηναιους με τη ποιοτητα που προσφερουμε (club sandwich με ..πατατάκια) και ξενοδοχεια με 20ευρω τη βραδυα καφετεριες που το ταβανι μπορει να σου πεσει στο κεφαλι κλπ. οποτε ας τη κλαψα οσοι δεν εχουν να κλεισουν και να ρθουν αλλοι που εχουν να φυγουν τα φαλλημεντα απ τη πολη και καλη ..σουηδια

  10. Ύποπτος ο 2:10😉Όχι να συγκρίνεις Την Φωφη με την Πρωτοπαππα ρε αδερφε 🥶🥶Για τιμωρία θα σου βάλω να πεις τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ και μετά του θρύλου 🤫🤗🤡

  11. Αντρεα η σουηδια είναι λογω του ..συριζοτεραστιου ξερεις αυτου που λεγε για την ..αναπτυξη που θα δυσχεραθει(!!!μοναδικος δήμαρχος στο πανελληνιο!!! με τετοια δηλωση) ετσι και μπει το τρενο. γι αυτό ολοι τους κι οι δυο προηγουμενοι και το Μαρακι που εκφραζει το παλιο κι αυτή και δεν είναι καθολου κανουργιο, ΚΑΛΗ ΣΟΥΗΔΙΑ (ΞΑνα) να ελευθερωθεί η πολη!!!

  12. Κι εγω Αντρεα θα τη βαλω μαζι με το συριζοτεραστιο για τιμωρια να γυριζει γυρω γυρω απ το βασιλοπουλο πεντε φορες τρην ημερα με μινιμπας!!!

  13. Σπάσε πλάκα, δεν θα γίνει δήμαρχος φυσικά και μετά θα παρακαλάει γονατιστή να ενταχθεί σε συνδιασμό κάποιου άλλου για να μην μείνει εκτός και φοβάται την μοναξιά.

  14. Ξεκινησε λιγο πιο δυναμικα αυτη τη δοση, λογω αντιδημιαρχιακης καρεκλας, απο οτι ειχε ξεκινησει το 08, οταν κ παλι της ειχε παρει σασι το λιγοστο μυαλο που εχει προς διαθεση.
    Τοτε, αφου καταλαβε ποσο λιγη ειναι για αρχηγιλικι, προσδεθηκε στο αρμα Δημητρης Γερου, βριζωντας συνεχως Παυλου, Γκιωνη, αλλά κ παλι η μπιλια πηγε κ καθησε στο 0.
    Μαζεψε τα ασυμμαζευτα, κ παρακαλώντας, ΝΑΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ, κατεβηκε με τον νυν Δημαρχο.
    Ο κοσμος την τιμησε, με το παραπανω. Την εμπιστευθηκε κ την εξέλεξε δημοτικη συμβουλο. Αυτοι που δεν ξεχασαν ομως, ηταν οι προδομενοι απο αυτην, πρωην συντροφοι της, στην παραταξη Παυλου….
    Τωρα τα πραγματα ειναι αλλιως… Λιγο πριν φτασει στην τελικη ευθεια, κ αφου θα εχει μεινει ξεκρεμαστη πολιτικα δε θα βρει οχημα μεταφορας της…(ειναι κ ευτραφη κοπελα αφου).
    Εχει βεβαια μια προοπτικη… να παιξει συνεργασια με τον αλλον τελειωμενο συμπατριωτη της, τον ηθοποιο ντε.. τον 3,5 χρονια δημαρχο. Βεβαια κι αυτος μαζεμενα της τα εχει γιατι τον πηγαινε κοσα οσο ηταν δημαρχος, αλλά μεσα στην απελπισια του κ στην ανυπαρξια του να συμπληρωσει ψηφοδελτιο, παιζει κ να ενδωσει σε κανα περιεργο "γαμο" που θα γραψει τομους γελιου σε ολο το δημο.
    Η προταση της για κλεισιμο του ΣΠΑ, μη εχοντας να προτεινει το οτιδηποτε, οπως αλλωστε εκανε πριν πουλησει τον Γκιωνη, δειχνει ποσο κοντη ειναι πολιτικα.
    Βεβαια ξαναλεω οτι πλεον προκαλει γελιο με την παρουσια της, τοσο εμφανισιακα, οσο κ πολιτικα.
    Πραγματικα δεν ξερει τι της γίνεται σε ολα τα επιπεδα, κ ειναι απορίας αξιο πως αυτη η μεγαλοκοπελα, με το ψευτικο χαμογελο (κ οχι μονο) καταφερνε να πειθει κοσμο να την ψηφισει.
    Ο πολιτικος της εξευτελισμος ειναι πολυ κοντα, παρα πολυ, κ θα την προσγειωσει εκει που πρεπει.
    Επιτελους πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι ενα τετοιο ατομο οπως η κυρα-Μαρω δεν μπορει να εκπροσωπισει το δημο, σε κανενα επιπεδο τοσο εντος, οσο κ εκτος πολης.
    Τη φανταζεσται σε συναντηση με οποιονδηποτε υπουργο? Αναρωτηθείτε ρε πατριωτες… υπαρχει περιπτωση να παρει καποιος σοβαρα αυτην την προσωπικοτητα?

    Jole7

  15. Ας το κλείνες εσύ τότε που ήσουν αντιδήμαρχος οικονομικών
    γιατι υτό που κάνετε τώρα είναι χυδαίο και η πρωτόπαπα και ο "πρωτόπαπας" και ο νικολάου !!!!
    Ντροπή σας !!!!

  16. Φίλε Jole7 ο πολιτικός σου λόγος είναι αιχμηρός και δίνεις μια ωραιότατη διάσταση στα θέματα με πολή καλή αίσθηση του χιούμορ. Σε απολαμβάνουμε, συνέχισε στο ίδιο στυλ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog