Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπάμπης Γεωργίου vs Μ.Πρωτοπαππά: Kάνεις παιχνιδάκια για να χαϊδεύεις αυτιά

- Advertisement -

Καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στο Μπάμπη Γεωργίου και τη Μαρία Πρωτοπαππά με αφορμή τα όσα είπε η δεύτερη για το Spa..

Στην τοποθέτησή της η κ. Πρωτοπαππά, είπε πως η παράταξή της, που θα συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες  έχει τη δική της πρόταση-λύση για το Spa.
Oταν τελείωσε την τοποθέτησή της η πρώην Αντιδήμαρχος των Οικονομικών, ο κ.Γεωργίου τη ρώτησε : “Mαρία συγγνώμη, έχεις πρόταση για το Spa είπες;”
“Οταν θα έρθει η ώρα” απάντησε η κ. Πρωτοπαππά.

H ερώτησή του την “εκνεύρισε” και ξέσπασε καυγάς με τον κ. Γεωργίου να εκτοξεύει βαριές κουβέντες λέγοντάς της ότι “χαϊδεύει τα αυτιά” των εργαζομένων, κατηγορώντας την  ότι κάνει προεκλογικά παιχνίδια.

“Σε ρώτησα πολύ ευγενικά αν έχεις πρόταση και μου κάνεις επίθεση.Σε ρώτησα πολύ ωραία και μου λες δεν την λέω;;; για να μη βρεθεί λύση;;”

Από τα βέλη του κ. Γεωργίου δε γλίτωσε ούτε ο κ. Παναγιώτης Πέτρου, ο οποίος προσπάθησε να παρέμβει στη συζήτηση μεταξύ των δύο.

“εσύ τι θες να το παίξεις:; O υπερασπιστής της Μαρίας;”

Ενώ η κ. Πρωτοπαππά απευθυνόμενη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στάμου, ακούγεται να λέει “Κύριε Πρόεδρε ας παραιτηθεί η δημοτική αρχή και έχουμε τη δική μας πρόταση”

Δείτε το video που ακολουθεί

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν βλέπω κάτι μεμπτό στα όσα είπε ο κύριος Γεωργίου. Αντιθέτως, σωστά διευκρίνισε: αν έχει πρόταση η κυρία τέως αντιδήμαρχος, γιατί δεν την ανέφερε; Μας την κρατάει ως έκπληξη αν και εφόσον εκλεγεί δήμαρχος; Κι αν δεν εκλεγεί; Ας κόψει το λαιμό της η νέα δημοτική αρχή να βρει δική της λύση; Αυτή της η απάντηση δείχνει ειλικρινές ενδιαφέρον για την πόλη μας ή απόλυτη ιδιοτέλεια; Δηλαδή θα μας την κοινοποιήσει με αντάλλαγμα την νίκη της στις δημοτικές εκλογές; Διακατέχεται από σοβαρότητα η τέως κυρία αντιδήμαρχος; Ερωτώ.

  2. Αν εχει λύση η κ. Πρωτοπαππά, να την πει τωρα. Μπράβο στον κ. Γεωργίου ! Οποιος εχει λύση για τα προβλήματα του τόπου να τα πει τωρα, προεκλογικά. Να δουμε ποιοι ενδιαφέρονται και ποιοι όχι. Η κ. Πρωτοπαππα από τότε που παραιτήθηκε, είναι μονο κριτική και ουσία μηδεν. Πρόταση καμμια για τίποτα

  3. Καλημερα καλό μήνα !Εγινε συνάντηση του Γιωργακη Παπανδρέου με την Φωφη στο σπίτι του στην Βούλα και δεν πήρατε χαμπάρι 😮😮Αυτά μας ενδιαφέρουν τα μυστικά τραπεζώματα και συνομιλίες όχι τη «χαϊδεύει «η κυρία Μαρία !καλημερα και καλό μήνα 😀😎😮

  4. Με τί γούστο θα αναμορφώσει τον δήμο μας? Αυτή είναι ικανή να ζητήσει όλες οι ντουσιέρες το καλοκαίρι και τα παγκάκια να βαφτούν ροζ. Με αυτό εδώ το ροζ μεταξύ παλτού και σακακιού σαν μεγαλομπεμπέκα δείχνει.

  5. ΠαΝΕΞΥΠΝΕ 12:15 Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΕΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΔΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ

  6. Η κυρα-Μαρω εχει ολοκληρωμενη προταση για το SPA.
    Δεν την λεει ομως ακομα γιατι εγινε μια στραβη στο μακιγιαζ, κ θελει σουλουπωμα.
    Το ατομο μιλάμε ειναι κουκουρουκου. Παιδικη χαρα, με μπαλονακια φουΚΣια, χαχαχα, κ αντε γειά μας.
    Δεν ξερει τι της γινεται κ ευτυχως που της εκανε νοηματα ο Πετρου να τραβηξει χειροφρενο στις ασυναρτησιες που ξεστομιζε.
    Εχει κ την πλακιτσα της ομως η ολη φαση. Οσο ζυγωνει ο Μαης το πολιτικο κατρακυλισμα της θα ειναι χωρις σταματημο, κ αν συνεχισει να το "παιζει" Ζορρο, θα βγουν κ απλυτα στη φορα, φρεσκα κ παλια… Ετσι για να μη νομιζει οτι μας ποτιζει αμιλητο νερο ή οτι εχουμε απωλεια μνημης.

    Jole7

  7. Δεν θα γίνει δήμαρχος φυσικά και μετά θα παρακαλάει γονατιστή να ενταχθεί σε συνδιασμό κάποιου άλλου για να μην μείνει εκτός και φοβάται την μοναξιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog