Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία Χάρη Μαρίνη στο δημοτικό συμβούλιο. Τι απάντησε ο Δήμαρχος

- Advertisement -

Καταγγελία έκανε ο δημότης- Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ στην Κορινθία για το Info Kiosk στον Ισθμό..

Από την 6η Αυγούστου 2018 έκανε μια έγγραφη καταγγελία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, Δήμαρχο Λουτρακίου, Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και τεχνική Υπηρεσία, Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και αφορούσε το Info Kiosk που φιλοξενείται ο LTO.
Ο κ. Μαρίνης είπε ότι η συγκεκριμένη μεταλλική κατασκευή βρίσκεται εντός οικοπέδου ιδιοκτησίας της ΑΕΔΙΚ και λειτουργεί παράνομα, εφ΄όσον δεν έχει άδεια.
O κ. Μαρίνης ισχυρίσθηκε πως όταν έκανε την καταγγελία δεν υπήρχε άδεια οικοδομής  και έχει επίσης καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.Σύμφωνα με έγγραφο της Τ.Υ  που έχει στα χέρια του η κατασκευή αυτή έπρεπε να κατεδαφισθεί έως 31 Δεκεμβρίου 2018, σε περίπτωση που δε γίνονταν οι απαραίτητες ενέργειες για τη νομιμοποίηση.



ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ: Eγκλημα κ. Μαρίνη, έγκλημα !
ΜΑΡΙΝΗΣ : Βεβαίως έγκλημα !

O κ. Μαρίνης είπε ότι σε περίπτωση που νομιμοποιηθεί η κατασκευή αυτή, θα καλέσει τους αυθαιρετούχους του υδροφόρου ορίζοντα να απαιτήσουν να νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετά τους.

ΜΑΙΚ ΘΥΜΗΣ: Aυτό κ. Μαρίνη δεν είναι ιδιωτικό, αφορά το  Δήμο, είναι για το καλό του Δήμου, για τη διαφήμιση. εσείς το θεωρείτε κακό;θέλετε να κατεδαφισθεί;;

MAΡΙΝΗΣ: όχι είναι πολύ καλό, σαν έργο, αλλά δε μπορεί να συνηγορεί  ο δήμος σε αυθαιρεσίες…

ΜΑΙΚ ΘΥΜΗΣ: Δε σας είδα ποτέ να κάνετε καμμιά καταγγελία για τις τόσες αυθαιρεσίες που έχουν γίνει μέσα στην πόλη και γυρω από την πόλη, και κάνατε μια καταγγελία για κατι που βοηθάει την πόλη. Ε δεν είναι δυνατόν.Να το έκανε κάποιος  ξένος, να έλεγα
                       





Απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης


“Δυστυχώς έχουμε και αυτά τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο.O κ. Μαρίνης δεν κοιμάται τον τελευταίο καιρό. Αυτη η τεράστια αυθαίρετη κατασκευή έχει καταστρέψει όλο το κόσμο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει κάνει αυτή η δημοτική αρχή ταυτόχρονα με τον LTO. Κατά τον κ. Μαρίνη αυτό είναι η καταστροφή του τόπου. Δεν νομίζω άλλος δημότης να έχει καταλάβει αυτή την καταστροφή. Να πάμε να το βγάλουμε, γιατί μας έχει καταστρέψει. Υπάρχουν χάρτες της Πελοποννήσου, που μας εχει δώσει η Περιφέρεια, αλλά περισσότερο διαφημίζουμε τον τόπο μας. Ασχολείται συνεχώς με την κοσμογονική καταστροφή. Πρέπει να πάει μέσα ο Δήμαρχος. Αλλος δημότης μπορεί να το σκεφτεί τόσο αρνητικά;;. Βοηθάει την πόλη , τις επιχειρήσεις μας.
Περάσανε χιλιάδες επισκέπτες, έρχονται, ρωτάνε, είτε να περάσουν τη διώρυγα, είτε για το ΣΠΑ.
Ειναι κακό όμως αυτό.
Εγώ το λέω με συμπάθεια στον κ. Μαρίνη, που εχει ασχοληθεί τόσο καιρό με αυτό.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: Eίναι παράνομο όμως κ. Δήμαρχε

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: κ. Πρωτόπαππα 33 μαγαζιά στην παραλία είναι παράνομα. Να τα γκρεμίσουμε:; Για τον κ. Μαρίνη να τα γκρεμίσουμε.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: Tα μαγαζιά είναι τόσα χρόνια

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Tι λέτε κ. Πρωτοπαππά;;
                       

Παρακολυθήστε ολόκληρη τη συζήτηση στο video που ακολουθεί:





- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαρη μπες μπροστα ο λαος σε στηριζει καταγγειλε και γκρεμισε κιοσκια μαγαζια παραλιας αυθαιρετα υδροφορου βαμβακιες αυθαιρετα λουτρακιου περαχωρας πισιων αγιων κυραβρυση. και Φυσικα ολα τα κτηρια του ισθμου στα 50 μετρα Οχι επιλεκτικα ομως ολα! για να εισαι σωστος και μάγκας και να ισχυουν αυτα που λες! Αλλιως ξερεις τι εισαι….

  2. ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ Η ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΓΚΙΩΝΗ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

  3. ουτε ο εισαγγελεας δεν εχει κανει τοσες καταγγελιες να εστεκε και καμια καλα θα ηταν ποτε θα καταγγειλει και τον εαυτο του να ξεκουμπιστει

  4. ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΙΚ ΜΙΛΗΣΕ. Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΡΑΒΟ

  5. Αυτό το θέμα είναι για γέλια και για κλάματα…!
    Που ακούστηκε ένα δημότης να κατηγορεί τον δήμο για ένα κοινωφελές έργο για τον δήμο..!??
    Και η άλλη να λέει βέβαια-βέβαια..
    αλλά είναι παράνομο…!!
    Απίθανα πράγματα κυρία Μαρία μου…!
    *Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση…?

  6. Κι εσύ 4:10 που ακούστηκε επειδή έχεις ένα τηλεσκόπιο στο μπαλκόνι εκεί πέρα να παριστάνεις τον αστροφυσικό προφέσορα της Οξφόρδης?

  7. Αν όμως ο Μαρίνης ήταν στο κραταιό πασοκ σου, τότε δεν θα έλεγες που ακούστηκε δημότης να κατηγορεί τον δήμο για κοινωφελές έργο. Εκεί θα έλεγες ζήτω στον Μαρίνη και εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας με την Μιμή.

  8. Ελάτε ρε παιδιά…..λίγο κατανόηση για τον καημένο τον Μαρίνη.
    Θέλει να κάνει θόρυβο μήπως και φιλοτιμηθεί κανένας υποψήφιος και τον βάλει ψηλά σαν υποψήφιο σύμβουλο.Γιατί πάτε να του το χαλάστε;
    Τέτοιες βαρύγδουπες καταγγελίες μόνο ο επιθεωρητής …Κλουζώ μπορεί να κάνει.
    Γιά σου ρε Μαρίνη "αδιάφθορε".
    Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς κάθε τόπος έχει τον ….Μαρίνη του.

  9. Stous 1137 -246 -339
    Πάρτε και αυτό και μούγκα –κουτάβια..…
    ΄΄Διευκρινίσεις των Τοπικών Φορέων για το Info Kiosk μετά τις καταγγελίες Μαρίνη ΄΄
    ΥΓ Καλά ο αγαπητός Χάρης με τις κάμερες
    πρώτος – αρέσκεται..!
    Αλλά η κα Μαρία θα έπρεπε να τα ήξερε αυτά..
    Κρίμα για αυτήν… έκανε γκάφα…!?

  10. Και με την Μαρία τα έβαλες τώρα? Επειδή είναι γυναίκα, έτσι? Διότι ξέρουμε πολύ καλά ότι με το γυναικείο φύλο όχι απλώς κακά, αλλά κάκιστα τα πήγαινες και τα πηγαίνεις. Τράβα τώρα στο Σκαντινάβια Μπαρ να εισπράξεις καμιά καρπαζιά.

  11. Να κλείσεις την υπόγα…
    Και να πας στο αγιονόρι με 500 πρόβατα..
    Εκεί θα γίνεις μέγας αρχιτσέλιγκας -τσοπάνι…
    Να ερχόμαστε να τρώμε κανένα κοντοσούβλι-κοκορετσι -σπλιναντερο…. Θα παίρνεις και καθαρό αέρα…!!
    Σε αυτά είσαι πρώτος….και άσε την πολιτική…!?

  12. Πάντως όταν έχει αεράκι λεβάντες (ανατολικός)
    σου έρχεται η μυρουδιά πτωμαΐνης από το νεκροταφείο….!?
    Όσο για μέσα στην υπόγα… άααστο..!
    Άντε ρε εμένα βρήκες…??

  13. επιτελους κυριε 5.54, μαθετε το κοινωνικον φερεσθαι, γιατι πολυ το εχετε πολυ παρακανει εδω μεσα. Ολοι σας ενοχλουν, ολους τους καταδικαζετε για τις αποψεις τους. Ποιος εισαστε και γιατι επιδεικνυετε τετοια συμπεριφορα; Μια αγανακτισμενη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog