Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Νίκος Ζέρβας:Για την αποκατάσταση τυχόν παρερμηνειών. Δεν θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό “Αλλάζουμε μαζί”

- Advertisement -

Mετά τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου του νέου συνδυασμού “Αλλάζουμε μαζί”,που θα συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες του Μαΐου στο Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ο κ. Ζέρβας Νίκος, επικοινώνησε με το loutrakiblog.gr
ζητώντας να αποκατασταθεί τυχόν παρερμηνεία, διότι αναφέρεται το όνομά του στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου

Δείτε εδώ

Αλλάζουμε μαζί! Κίνηση πολιτών για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Διαβάστε την επιστολή του κ. Νίκου Ζέρβα (πρώην δημοτικού συμβούλου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και πρώην Πρόεδρος της Δ.Ο.Υ.Κ.Α του δήμου)

  Είναι ελπιδοφόρο για τον Δήμο μας ότι αρκετοί συμπολίτες μας αποφασίζουν να εκτεθούν στα Δημοτικά δρώμενα
  και μάλιστα πολλοί απ’ αυτούς για πρώτη φορά, διεκδικώντας την συμμετοχή τους στις διαδικασίες ανάδειξης  αυτών που θα διαχειριστούν τις τύχες του τόπου μας τα επόμενα χρόνια, όπως η Δημοτική κίνηση ‘Αλλάζουμε μαζί”.

  Είναι ελπιδοφόρο ότι οι περισσότεροι έχοντας κατανοήσει την δραστική πλέον παρέμβαση σε θέματα που αφορούν   ουσιαστικές εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και δημιουργικές παρεμβάσεις χάραξης ενεργειών και στόχων για   την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας με έργα υποδομών, αποφασίζουν μέσα από δημιουργικές αναζητήσεις να  ορθώνουν τις απόψεις τους, με μοναδικό όφελος την τοποθέτηση του Δήμου μας πανελλαδικά στις πρώτες θέσεις,   όπως του αξίζει.

  Τίποτα δεν έχει χαθεί για τον Δήμο μας και στηρίζω οποιαδήποτε πρωτοβουλία τοποθετεί τον έλεγχο της εξουσίας  και τον έλεγχο των όποιων συναλλαγών σε κοινή θέα, έξω και πέρα από οποιαδήποτε σκιά, με μοναδικό σκοπό και στόχο την διεκδίκηση των συμφερόντων του Δήμου μας, ιδιαιτέρως τώρα που οι προγραμματικές συνεργασίες των   Δημοτικών παρατάξεων, με την εφαρμογή της απλής αναλογικής, δεν είναι μόνο αναγκαία αλλά και επιβεβλημένη.

   Όντας φίλος και συνοδοιπόρος με τον Κώστα Λογοθέτη, τον οποίο  στηρίζω και ο οποίος ήταν ο μοναδικός που   διαχειρίστηκε, ως δήμαρχος,  μόνο κληρονομικά βάρη του Δήμου μας και ο οποίος με παρρησία ενεργώντας,  διαφύλαξε   την δημοτική περιουσία εκεί που κάποιοι άλλοι δεν το έπραξαν ως  όφειλαν, θα συνεχίσω μαζί του να υπερασπίζομαι  την συνεχή διεκδίκηση ανάπτυξης του τόπου μας.

  Πάντα θα είμαι ενεργός πολίτης και συμπαραστάτης σε δράσεις που διακατέχονται από την άποψη, ότι το μεγάλο  πρόβλημα στο Δήμο μας δεν είναι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και βάζουν στόχους, το πρόβλημα είναι ότι  βάζουν πολύ χαμηλούς στόχους και  τους “επιτυγχάνουν”.

  Φιλικά
  Νίκος Ζέρβας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog