Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με προεκλογικό άρωμα η κοπή πίτας της Παράταξης του Τιμολέοντος Πιέτρη

- Advertisement -

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα η παράταξη του Τιμολεόντος Πιέτρης έκοψε την πίτα στα γραφεία της παρουσία των υποψήφιων συμβούλων.

Στην ομιλία του ο Επικεφαλής Τιμολέων Πιέτρης, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και έκανε μια μικρή αναδρομή στο πως ξεκίνησε η παράταξη να διαδραματίζει ρόλο στα του Δήμου Κορινθίων.

Επίσης ανέφερε ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου ολοκληρώνεται και σύντομα θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση καθόδου στις εκλογές. Στην συνέχεια ανακοινώθηκε το όνομα της νέας παράταξης με το οποίο θα κατέλθει ο συνδυασμός και το οποίο προέκυψε από ηλεκτρονική ψηφοφορία των υποψηφίων.

Ο Τιμολέων Πιέτρης δήλωσε ότι είμαστε το παρόν και το μέλλον του Δήμου Κορινθίων, μιας και για πρώτη φορά θα υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος κάτω των 30 ετών, πλαισιωμένος από υποψήφιους συμβούλους με μέσο όρο ηλικίας 35 ετών. Η απλή αναλογική μας δίνει το δικαίωμα να βάλουμε ψηλά τον πήχη και να διεκδικήσουμε την αύξηση των εδρών μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και γιατί όχι και την είσοδο στον δεύτερο γύρο, εφόσον λάβουμε την υποστήριξη του κορινθιακού λαού. 

Όσον αφορά τη σύνταξη του προγράμματος και την πολιτικό σχεδιασμό, συστήθηκαν ομάδες εργασίες προκειμένου να καθοριστούν οι προτεραιότητες που θέτει η Παράταξη για την επόμενη τετραετία.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή σήμερα είναι τα γενέθλια του ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ την γλυτώσες 🖐🏼🖐🏼🖐🏼🖐🏼Ήμουν παρόν στην λαοθαλλασα που λες το 1981 αλλά ήταν στην πλατεία Συντάγματος και όχι στο Πεδιον του Άρεως 😮ούτε πως γράφετε το Πεδιον δεν ξέρεις αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες 🖐🏼

  2. Έχεις όρεξη για καβγά !ριχνεις δολώματα να τσιμπήσω αλλά δεν πιάνετε εύκολα ο «γαβρος «ο Αντρεας😎👨🏻‍🍳🥖Σκουφο φούρναρη έχεις η να σου στείλω 🖐🏼

  3. Θα σου κάνουν ?αμα είσαι ποιο “χοντρός»από εμένα δεν θα σου μπαίνει 🤭εσυ θα θέλεις του Μαμαλακη το μέγεθος 🖐🏼🙄

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog