Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: “Aναθέσεις σε κολλητούς που βγάζουν μάτι”

- Advertisement -

Σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στη συζήτηση του Δημοτικού Προϋπολογισμού, η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Πρωτοπαππά, κατήγγειλε ότι βλέπει “απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς που βγάζουν μάτι” στη Διαύγεια του Δήμου.

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιοι είναι “οι κολλητοί” του Δημάρχου ή των Αντιδημάρχων ή γενικότερα της Δημοτικής Αρχής που παίρνουν  αναθέσεις και μάλιστα “βγάζουν μάτι”. Θέλουμε να γνωρίζουμε τα ονόματα. Παρακαλούμε την υποψήφια Δήμαρχο να καταγγείλει τα ονόματα. Αν γίνονται “αλισβερίσια” για όφελος κάποιων ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει.

Θα παρακαλούσαμε επίσης την Μαρία Πρωτοπαππά να μην ακολουθήσει την πάγια τακτική της να προστρέξουμε οι ίδιοι να βρούμε στη Διαύγεια τις απευθείας αναθέσεις και τα εντάλματα πληρωμών γιατί μπορεί εμείς ήδη να ψάξαμε και να “βρήκαμε λαυράκια” αλλά κάποιοι δημότες δεν γνωρίζουν , ούτε και έχουν τη διάθεση να ψάξουν.Ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δε γνωρίζουν ούτε από Διαύγεια ούτε από υπολογιστές.

Επειδή προβλέπεται “καυτός” ο προεκλογικός αγώνας, θέλουμε να ακούσουμε ονόματα. Γιατί καταγγελίες  χωρίς αποδείξεις δεν είναι καταγγελίες αλλά λαϊκισμός.

Θυμηθήκαμε τώρα τα περιβόητα 195.000.000 που κατήγγειλε και πάλι η Μαρία Πρωτοπαππά στο δημοτικό συμβούλιο. Επρεπε όπως υποστήριζε να αξιώσει ο Δήμος μέσω αγωγών 195.000.000 από το Καζίνο. “ανατρέξτε στις αποφάσεις” έλεγε .

Για να αποδειχθεί στο δημοτικό συμβούλιο ότι όσα κατήγγειλε ήταν “αέρας κοπανιστός” . Παραλίγο να μηνυθεί από την παράταξη  Λογοθέτη, όπως χαρακτηριστικά της είπε τότε ο Κώστας Λογοθέτης “Θα μπορούσε σήμερα με όσα λέτε τα μέλη του ΔΣ που ήταν τότε στην Τουριστική, ο κ. Δέδες, ο κ. Κακούρος, ο κ. Σιτές, να σας μηνύσουν για όσα λέτε. Προσέξτε το ρήμα της απόφασης κ. Πρωτοπαππά, “να διερευνηθεί αν….”

Πρότεινε επίσης, συμβούλεψε καλύτερα η υποψήφια δήμαρχος τους μέχρι πρότινος συναδέλφους της , να κοιτούν τους προϋπολογισμούς όμορων δήμων και να κάνουν φροντιστήριο, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, ο προϋπολογισμός του δήμου μας είναι μια από τα ίδια. Πέρισυ εσείς δεν ήσασταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και φέρατε Προϋπολογισμό;; Eσείς δεν εισηγηθήκατε;; Σε άλλη πόλη ζούμε ή άλλα συμβούλια παρακολουθούμε;;

Πείτε τα ονόματα των ¨κολλητών”  λοιπόν !

Δείτε το video που ακολουθεί

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έπρεπε να ντρέπεται, με αυτά που λέει.Ξέχασε πέρσι – πρόπερσι, που έκανε διαφήμιση στον εαυτό της για τον προϋπολογισμό, κ το πόσο καλός είναι?Αν έχει αποδείξεις για περίεργες συναλλαγές, να τις πει δημόσια κ να καταγγείλει τους κατά φαντασίαν της “λερωμένους”.Αλλιώς είναι απλά με φτηνή λαϊκίστρια χωρίς ίχνος ντροπής, που νομίζει ότι μιλάει σε ηλίθιους σαν αυτούς κ αυτές που την έχουν πλαισιώσει, αφού βέβαια έχει τάξει λαγούς με πετραχήλια σε όλους/ες. Όπως αναφέρει κ η ανάρτηση, η προεκλογική περίοδος θα είναι δυναμική, μιας κ η κυρα-Μάρω διάλεξε την επιθετική γεμάτη ψέμματα φθηνή τακτική για τον προεκλογικό της αγώνα, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα για τους μέχρι πριν λίγο καιρό συνεργάτες της κ ειδικά για τον Γιώργο Γκιώνη που την εμπιστεύθηκε. Εάν συνεχίσει να ακολουθεί αυτή την “σιχαμερή” προεκλογική τακτική που θυμίζει άλλες μαύρες εποχές, να ξέρει ότι θα υπάρξει κ αντίλογος, μιας κ υπάρχουν πολλά άπλυτα της, έτοιμα για άπλωμα στα μανταλάκια… Jole7

  2. γκουχ γκουχ ! Στραβοκαταπια ρε παιδι μου … Τι λεμε τωρα…αναθεσεις;εδω Αν εχεις μεσο μετακινουνται κουτια της ΔΕΗ …!!!! Ποση κοροιδια πια στους δημοτες;;; Τραγικοι ειστε!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog