Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ :Μετά το φιάσκο με τα απορρίμματα, κύριε Τατούλη παραιτήσου!

- Advertisement -

Το φιάσκο με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επισημαίνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Σαραβάκος αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κύριε Τατούλη παραιτήσου»…

Ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου επισημαίνει ότι η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου έχει στο ακέραιο την ευθύνη που δεν έχει δοθεί έπειτα από τόσα χρόνια λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων.

Απευθυνόμενος στον Πέτρο Τατούλη αναφέρει:

«Η παρουσία σου ως Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου δυστυχώς βλάπτει την Πελοπόννησο και συνεχίζει να καταστρέφει το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών, αφού δεν μπορεί στοιχειωδώς να διαχειρισθεί τα απορρίμματα, τα οποία ακόμη ανεξέλεγκτα χρόνια τώρα μολύνουν το περιβάλλον και εξ αιτίας αυτού του γεγονότος πληρώνονται πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση .

Και ενώ είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι θα δοθεί λύση, η επιτροπή του άρθρου 68 του π.δ. 30/1996 της αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με απόφαση της την 14/2/2019 αναγκάστηκε να ακυρώσει για λόγους Νομιμότητας την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για απαλλοτριώσεις εκτάσεων 278.103,70 τ.μ. και 90.050,96 τ.μ. σε Αρκαδία και Λακωνία για την κατασκευή ΜΕΑ-ΧΥΤΥ αντίστοιχη του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ».

Την ευθύνη έχει στο ακέραιο η Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου».

Ο Δημήτρης Σαραβάκος επισημαίνει ότι διαθέτει τεχνογνωσία και θέληση για την επίλυση των προβλημάτων:

«Κύριοι αρκετά ταλαιπωρήσατε τον Λαό της Πελοποννήσου επί οκταετία. Ήρθε η ώρα να πάτε σπίτι σας.

Δέσμευσή μας η άμεση λύση των προβλημάτων αμέσως μετά την εκλογή μας στη Διοίκηση της Περιφέρειας.

Έχουμε την τεχνογνωσία και τη θέληση να λύσουμε άμεσα τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τώρα την Πελοπόννησο.»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog