Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!
Πάμε λίγο στα δικά μας γιατί πρέπει να πάω να πάρω τα φάρμακα της πεθεράς.
Είδα φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση της Μαρίας(μία είναι η Μαρία) και επειδή ξεχώρισα λίγους γνωστούς μου,έβαλα την πεθερά μου που τα ξέρει όλα, να τις δει αυτή και να μου πει.Τζίφος!
Έβαλε έβγαλε γυαλιά,είδε ξαναείδε,τίποτα.Προβληματισμένη, μου λέει κάποια στιγμή,από πού τους φέρανε όλους αυτούς;Μέχρι και λεωφορείο από Αγίους Θεοδώρους έμαθα ότι έφεραν.Οικιστές.

Δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό με τους οικιστές αλλά έχω την εντύπωση ότι ύστερα από τέτοια μεγαλειώδη συγκέντρωση η Μαρία έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση και βγαίνει χαλαρά στο Γιουρόπα Λιγκ.Για Τσάμπιονς Λίγκ έχει δρόμο ακόμα γιατί όπως και να το κάνουμε όταν βάζεις τον Μπισμπίκη βασικό σέντερ φορ, που έχει να κάνει γκολ στα αυτοδιοικητικά κάτι αιώνες,τότε έχεις ‘’θέμα’’.

Είναι σα να βάζει η ΑΕΚΑΡΑ 9άρι τον Μπακάκη ας πούμε.Σκέτη αυτοκτονία.

Μία θητεία πίσω αν πάτε ο αγαπητός Θανάσης δεν είχε εκλεγεί καν δημοτικός σύμβουλος και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ στις ρούγες της Περαχώρας.Τώρα χρίστηκε βασικό σέντερ φορ της Μαρίας και μαζί με την Μαρία θα φέρουν το νέο και φρέσκο αέρα που χρειάζεται ο δήμος.Τα σχόλια δικά σας.

Κάτι άλλο που έχω διαπιστώσει είναι ότι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι στο Λουτράκι έχουν ξεμείνει από καύσιμα και περιφέρονται στην πόλη σαν φαντάσματα.Λογικό είναι.Αν δεν μπορείς να γεμίσεις ούτε ταξί με τους οπαδούς σου μην έχεις και απαιτήσεις.Αν και κατά την γνώμη μου εδώ φταίει ο νόμος.Ο καθένας μπορεί να δηλώνει υποψηφιότητα για δήμαρχος.Ξυπνάς το πρωί και λες, δεν πάω για δήμαρχος;

Θα μου πεις δικαίωμα του καθενός είναι αλλά μήπως εδώ πρέπει να υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο που να λέει μάζεψε 20 υπογραφές συμπολιτών σου και κατέβα;
Όχι έτσι,άιντε άιντε.Από την άλλη όσο περισσότεροι είναι οι υποψήφιοι τόσο το καλύτερο για την αγορά.Να καφεδάκια,να τραπέζια,να κεράσματα.Ας το αφήσουμε έτσι προς το παρών να δουλέψουν και λίγο τα μαγαζά που λέει και ο Γκιώνης.Ας είναι.

Κλείνοντας να πω συγχαρητήρια για το νέο σας ανανεωμένο μπλογκ.Δείχνει πολύ μπροστά από την εποχή του και μπράβο σας αλλά εμείς που είμαστε λίγο παλαιότεροι θέλουμε λίγο χρόνο να το μάθουμε.

Σώγαμπρος