Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog πολιτεύτρια της ΝΔ, δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει της στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη για τις Περιφερειακές Εκλογές.

Η πληροφορία είναι άκρως διασταυρωμένη. Η συγκεκριμένη κυρία χαίρει της εκτίμησης, είναι μορφωμένη, με άρτιο πολιτικό λόγο και αρθρογραφία και αναμένουμε να μάθουμε αν συμφωνήσει τελικά ή όχι με τον Πέτρο Τατούλη.

Οι υποψήφιοι/ες που διεκδικούν μια θέση στη ΝΔ είναι αρκετοί, το κόμμα αργεί να ανακοινώσει και προς το παρόν μάλλον παγώνει το θέμα αυτό, σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες του Loutrakiblog.Αν οι εκλογές γίνουν Οκτώβρη, η Πειραιώς θεωρεί πως είναι νωρίς ακόμη να ανακοινώσει υποψηφίους. Η Κορινθία δε, είναι ένας νομός που οι τελευταίες εξελίξεις στη ΝΔ δεν είναι οι καλύτερες, αφού υπάρχει διάσπαση σε ότι αφορά τους Περιφερειακούς Συμβούλους (βλ. διαγραφή των Πετρίτση-Παπαφωτίου) , στο Δήμο Κορινθίων, δύο δεξιοί διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο (βλ. Νανόπουλο-Καλλίρη).

Επίσης οι πολιτευτές/τριες της ΝΔ δείχνουν ανήσυχοι αφού σε πηγαδάκια άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, λένε ότι ίσως να μην έχουν πολύ χρόνο να δώσουν ένα ισότιμο προεκλογικό αγώνα με τους παλαιότερους.Η ΝΔ μάλλον προτιμά να πάει σε Εθνικές Εκλογές με τις λιγότερες απώλειες..

Προτιμά να διεξαχθούν οι Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές με τις λιγότερες απώλειες για το κόμμα. Φοβάται ότι σε περίπτωση που ανακοινώσει τώρα υποψηφίους, κάποιοι δυσαρεστημένοι ίσως γυρίσουν την πλάτη , κάτι που θα την αποδυναμώσει στις Βουλευτικές Εκλογές.

Ο Πέτρος Τατούλης, εκμεταλλευόμενος πολιτικά το γεγονός ,την αργοπορία της ΝΔ αλλά και τη δυσαρέσκεια των πολιτευτών, προσπαθεί να συσπειρώσει στο ψηφοδέλτιό του άτομα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αγωνισθούν και να κερδίσουν.

Αναμένουμε την απόφαση της πολιτεύτριας της ΝΔ…

X@r@