Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λήξη του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ 13ων Πανεπιστημιακών Σχολών Αρχιτεκτονικής που διεξήχθη στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

- Advertisement -

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ., στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, με αφορμή τη λήξη του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ 13ων Πανεπιστημιακών Σχολών Αρχιτεκτονικής που διεξήχθη στο Επιμελητήριο Κορινθίας, με θέμα: “Ο πλούτος του Ισθμού της Κορίνθου”.
Παρουσιάστηκαν οι εργασίες και τα αποτελέσματα του εργαστηρίου του φεστιβάλ, τα οποία ήταν ιδιαίτερα θεαματικά. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης απένειμε τίτλους – βεβαιώσεις παρακολούθησης στους σπουδαστές, εκφράζοντας την ικανοποίησή του από την άψογη συνεργασία μεταξύ των υπευθύνων υλοποίησης του φεστιβάλ, των σπουδαστών και του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Επίσης, δήλωσε ότι ευελπιστεί να δώσουν νέο ραντεβού του χρόνου με ακόμη πιο ανανεωμένες ιδέες και προτάσεις.
Κατά τη λήξη της εκδήλωσης ο κος Πιτσάκης τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από την Αραβική Ακαδημία Επιστήμης, Τεχνολογίας και Θαλάσσιων Μεταφορών και με αναμνηστικό δίπλωμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχιτεκτονικών Σχολών 2019. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας δεσμεύτηκε να αποτελέσουν τα τελικά σχέδια των μελετών αφορμή για την πραγματική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Ισθμού και να μην αρχειοθετηθούν απλά ως τα αποτελέσματα μιας εργασίας, με αφορμή το γεγονός του φεστιβάλ.

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog