Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεδριάζει το Λιμενικό Ταμείο στο Λουτράκι. 2o θέμα η παραλιακή ανάπλαση

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 11:00π.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση της υπ΄ αριθμ. 72/18 Α.Δ.Σ. και λήψη νέας απόφασης περί καθορισμού ζωνών τιμής ανταλλάγματος για τις παραχωρήσεις χώρων επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου έτους 2019.
2. Υποβολή αιτήματος προς τη Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη χρηματοδότηση του έργου “Ανάπλαση Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου (Α΄ Φάση)”

Κοινοποίηση Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο [που θελετε να κανετε δεν λεγεται ανπλαση αλλα κατι αλλο να βαλετε καινουργιε ςπλακες αλλα παγκακια ξυλινα και αγγελικε ς οπως παλια με λιγοτερα λεφτα θα κανετε την παραλια οπως ηταν παλια και οχι αυτο το εκτρωμα που θελετε να κανετε

  2. αγαπητε ανωνυμε 19:25, μαλλον εχεις αγνοια για τα της παραλιας.η μη κατεδαφιση των προσθετων σε ολα τα καταστηματα της παραλιας της πολης ειναι με προσωρινη αναστολη, λογο της καταθεσης εκ μερους του Λιμενικου Ταμειου κ φυσικά του Δημου, ολοκληρωμενης προτασης που αφορα την πληρη αναπλαση του παραλιακου μετωπου της πολης.Η οποία αυτη αναπλαση, τοσο των καταστηματων οσο κ της υπολοιπης παραλιακης περιοχης θα αποτελεσει κ προτυπο για αλλες περιοχες της χωρας, μιας κ ο εν λογο νόμος την ελαβε ΣΟΒΑΡΑ υποψην, πριν γινει νόμος του κρατους.Αν μη τι άλλο αξίζουν συγχαρητήρια τοσο στο Δ.Σ του Λιμενικου Ταμειου, όσο κ στον Δήμαρχο, που δινουν λυση σε ενα χρονιο θεμα της πολης, που επιτελους θα σταματησει να εχει την εικονα “φαβελας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog