Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Λάμπρου: Η Τοπική Κοινότητα Πισίων θα μπορούσε να είναι πρωτοσέλιδο

- Advertisement -

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε στο Loutrakiblog ο Τοπικός Σύμβουλος Πισίων κ. Λάμπρου Δημήτρης

Πιστεύω ότι είμαστε η μοναδική Κοινότητα στην Ελλάδα που δεν μπόρεσε να περάσει ένα από τα πιο βασικά θέματα στο Τοπικό Συμβούλιο, όπως το “Τεχνικό Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων του Δήμου για το 2019”, σε ότι αφορά την Κοινότητα Πισίων.

Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Πισίων κ. Γκίκα Ιωάννη ο οποίος με την προχειρότητα, την ανευθυνότητα και την ανεπάρκειά του, έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ασχολείται με τα συμφέροντα του τόπου μας.

Τελευταίες μέρες του χρόνου με τις αργίες μαζί να προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει συμβούλιο με άτεχνο, πρόχειρο και πονηρό τρόπο, αφού τον περιπαίζει η Δημοτική Αρχή

Την Δευτέρα 24-12-2018 προς το μεσημέρι ενημερώθηκα ότι έχει έκτακτο συμβούλιο με ένα και μοναδικό θέμα που προανέφερα ,το οποίο θα γίνει περίπου στις 5:30.

Ο κ. Γκίκας το ήξερε από τις 20-12-2018 αλλά αποφάσισε να με ενημερώσει δια μέσω του γραμματέα πριν το συμβούλιο. Μπήκε όμως στον κόπο να τηλεφωνήσει προσωπικά με φορείς του Σχοίνου (να δείξει τον καλό Πρόεδρο λόγω εκλογών), μόνο που αυτοί δεν ψηφίζουν.

Αυτό εμένα με εξόργισε και έστειλα ένα έγγραφο προς το Τοπικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο, στο οποίο δήλωνα την δυσαρέσκειά μου για την απογοητευτική και πρόχειρη συμπεριφορά του κ. Γκίκα ως Προέδρου.

Αφού δεν έγινε το συμβούλιο και ο χρόνος τον πίεζε αποφάσισε μαζί με την Δημοτική Αρχή να το κάνει στις 27-12-2018 στις 3:30 το μεσημέρι διότι στις 5:30 θα γινόταν το Δημοτικό Συμβούλιο. Πάλι ενημερώθηκα στις 2:15 περίπου χωρίς να μπει στον κόπο να τηλεφωνήσει ως όφειλε εάν σεβόταν την ιδιότητά του ως Προέδρου.

Είναι ντροπή που η Δημοτική Αρχή μας περιπαίζει μαζί με τον κ. Γκίκα Ιωάννη και μας φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων. Φαίνεται το πόσο μας λογαριάζουν με την προχειρότητά τους που τελευταίες μέρες του χρόνου μαγειρεύουν τα πιο σοβαρά θέματα και δεν μας υπολογίζουν.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ κ. Ιωάννη Γκίκα Πρόεδρε της κοινότητας Πισίων και προσπαθήστε να δείτε το πόσο μας υπολογίζουν αυτοί οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής, που εσείς έχετε γίνει κόλακας της αυλής τους, για προσωπικούς σας λόγους που δεν γνωρίζω.

Αυτό μου δίνετε να καταλάβω , αφού εσείς με την ιδιότητα του Προέδρου δεν τους πιέζετε και δεν απαιτείτε ως θα οφείλατε , ώστε τέτοια σοβαρά θέματα να αναγκαστούν να τα φέρουν πιο νωρίς και όχι να παίζουν μαζί με εσάς στις πλάτες της κοινότητας και του κόσμου.

Γίνατε ρεζίλι κ. Γκίκα αφού σαν Πρόεδρος δεν καταφέρατε να φέρετε το συγκεκριμένο σοβαρό θέμα στο συμβούλιο, αλλά με τις ευλογίες της Δημοτικής Αρχής και τις δικές σας μας προσπεράσατε, μας γράψατε και με πονηρό τέχνασμα το αφήσατε στην έξυπνη διαχείριση του Δημάρχου ώστε να προχωρήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς την γνώμη και τις τοποθετήσεις των συμβούλων και φορέων της κοινότητος.

Τολμώ να πω ότι έχετε γίνει πολύ επικίνδυνος αφού δεν απαιτείτε, δεν πιέζετε και δεν σκύβετε στα συμφέροντα του τόπου μας ως οφείλετε με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να κάνετε Τοπικό Συμβούλιο με το πιο σοβαρό θέμα.

Ο κ. Γκίκας μαζί με τους νομικούς του Δήμου αλλά και γνώση του Δημάρχου αποφάσισε να μου στείλει εξώδικο επειδή κάνω κριτική και χαρακτηρίζω τον Πρόεδρο ανεύθυνο και ανεπαρκή. Έχω απαντήσει σε αυτό και θα πληροφορηθεί ο κόσμος σε άλλη χρονική περίοδο για μάθει το πως λειτουργεί ο Προεδρός μας, ο άνθρωπος που θα έτρεχε για τα προβλήματα του τόπου μας αλλά δεν συγχωρεί αυτούς που του κάνουν κριτική διότι θεωρεί τον εαυτό του αλάνθαστο.

Τι να απαντήσει ο κ. Γκίκας που δείχνει την ανευθυνότητά του, την ανεπάρκειά του ως Πρόεδρος για ακόμη μια φορά αφού δεν είναι ικανός να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση κατοίκων για την χρονιά 2018 και παρανομεί σύμφωνα με τον νόμο.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;

Μάλλον δεν του φτάνουν οι 365 μέρες του χρόνου.

Έχω κάθε δικαίωμα ως Τοπικός Σύμβουλος να κάνω κριτική αφού με τις ενέργειές σας δείχνετε το πόσο λίγος είστε για τα συμφέροντα της Κοινότητας Πισίων.

Το αυτί σας δεν ιδρώνει αλλά ο κόσμος έχει καταλάβει πλέον το πως λειτουργείτε εσείς και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΙΣΙΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝ. ΛΑΜΠΡΟΥ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog