Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δυναμικό το ξεκίνημα της χρονιάς για τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου

- Advertisement -

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση-συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου, παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Ένωση Εμπόρων & Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου διοργάνωσαν εκδήλωση – συζήτηση,χθες, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 17.30 στο Δημαρχείο Λουτρακίου, με στόχο  να διαμορφωθούν προτάσεις και λύσεις προκειμένου να ενισχυθεί η  κατάσταση των τοπικών αγορών της Κορινθίας.

Κατά τη συνάντηση έγινε παρουσίαση και συζήτηση για τις ανοικτές δράσεις ΕΣΠΑ που αφορούν τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων:«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση»,καθώς και παρουσίαση των προγραμμάτων κατάρτισης που υλοποιούνται στο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ) του Επιμελητήριου Κορινθίας.Προγράμματα και δράσεις του Επιμελητηρίου αλλά και Προγράμματα ΟΑΕΔ που ανέλυσαν διεξοδικά η κ. Πανούση Μαριάτζελα (Διευθύντρια ΚΔΒΜ2) και η κ. Λάσκα Πέννυ (Διευθύντρια Διαχειριστικής  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Πιτσάκης Παναγιώτης, τόνισε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα προγράμματα και πόσο μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Open Mall που πρόκειται να γίνει στο Λουτράκι (Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου), λέγοντας πως η υλοποίηση αυτού του έργου θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για την Κορινθία, αφού ο Προϋπολογισμός αγγίζει σχεδόν τα 2.000.000 ευρώ, έχουν ενταχθεί 94 καταστήματα και θα είναι ένα εκ των συνολικά  πέντε (5) Open Mall που θα γίνουν σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Ακολούθησε διάλογος με τους επαγγελματίες, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τα προγράμματα του Επιμελητηρίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπύρος Καραβούλης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος. Ανέφερε τις ενέργειες και δράσεις του Οργανισμού και ζήτησε από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου να καταθέτουν προτάσεις για την καλλιτέρευση της καθημερινότητας και της αύξησης της εμπορικής κίνησης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Εμπορικός Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ανταλλάσσοντας ευχές για μια νέα δημιουργική και καλύτερη χρονιά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα Προγράμματα μπορείτε να καλείτε στο 2744024464 του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog