Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Aυτός είναι ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Όπως σας αποκάλυψε σήμερα το πρωί το Loutrakiblog νέα υποψηφιότητα αναμενόταν να ανακοινωθεί για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

 

Διαβάστε περισσότερα

Αποκλειστικό: Nέος δημοτικός συνδυασμός ανακοινώνει κάθοδο στις εκλογές

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε επίσημα η κάθοδος στις δημοτικές εκλογές του συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης” με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ζερβό του Περικλή

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Είναι πλέον ορατό από όλους τους κατοίκους και επισκέπτες αυτού του ευλογημένου τόπου ότι ο Δήμος μας – ένας Δήμος διάσημος από την αρχαιότητα -βιώνει μία διαρκή στασιμότητα που έχει οδηγήσει σε μία ατέρμονη παρακμή. Το πολιτικό προσωπικό που οδήγησε το Δήμο μας έως εδώ, πορεύεται κουρασμένο, χωρίς όραμα, χωρίς νέες ιδέες και κυρίως χωρίς στόχευση.
Τις επιπτώσεις αυτής της πραγματικότητας τις αισθάνονται όλοι οι δημότες χωρίς εξαίρεση. Τα διαπιστωμένα από όλους μας προβλήματα που διογκώνονται καθημερινά αντιμετωπίζονται μοιρολατρικά, αποσπασματικά και επιπόλαια, σα να υπήρχαν πάντα και σα να μην μπορεί να κάνει για αυτά τίποτα, κανείς.
Η πορεία αυτή πρέπει και μπορεί να αναστραφεί – Ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή πορείας!
Ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή της πολιτικής που εφαρμόζεται από τις Δημοτικές αρχές και μας οδήγησε σ’ αυτή την πραγματικότητα. Υπάρχει ανάγκη από μία νέα πολιτική, που θα έχει στόχο την αναβάθμισή του, με την επίλυση των μεγάλων αλλά και μικρών προβλημάτων και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του. Μία πολιτική που θα τον βγάλει από την παρακμή και θα τον οδηγήσει στην ανάπτυξη προς όφελος όλων των κοινωνικών ομάδων, όλων των δημοτών.
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που φαινομενικά διαρκούν περισσότερο από άλλες και μία από αυτές ήταν η απόφασή μου να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας. Άνοιξα διάλογο με τους πολίτες, συγκροτήσαμε μία συλλογικότητα ικανή να λύσει τα προβλήματα του τόπου και διεκδικώ το Δήμο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Είμαι ευτυχής γιατί καθημερινά συναντώ ανθρώπους με ίδιες αγωνίες και κοινό όραμα, είμαι περήφανος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι συνεργάτες μου και είμαι σίγουρος για το εγχείρημα γιατί είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης, αποκομμένο από τα δεσμά που είχε ο Δήμος μας μέχρι τώρα, άρτια επεξεργασμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο.
Είμαι έτοιμος να δώσω αυτή τη μάχη. Είναι μία επιλογή ευθύνης που πηγάζει από τη συνείδησή μου.
«Με τον καιρό να ‘ναι κόντρα, είναι τιμή σαν πετάς!»

Κωστής Ζερβός
Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης
«ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

 

- Advertisement -

110 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ χρειαζόμαστε έναν έμπειρο που να έχει διοικήσει. Δεν έχει την γνώση και την απαραίτητη εμπειρία στα πολιτικά θέματα.

  2. Δν ξέρω αν θα γράψει τίποτα. Αλλά κατεβαίνει για να βγεί και όχι για να μαζέψει ότι φύγει απο τον γκιώνη οπως κάποιοι άλλοι……..😉😉😉😚😚😚 συμμαθητές.

  3. Έχει πολιτικό θράσος. Μόνο και μόνο για αυτό ναι ρε μάγκα. Όλόκληρος ο Δήμος πέφτει στις πλάτες του αφού οι μεγαλύτεροι κρύφτηκαν. Αντρίκια στάση.

  4. Στον 16:56. Φίλε μάλλον εσυ δεν είσαι λουτρακιωτης για να μην ξέρεις αν είναι από εδώ. Δικό μας παιδί γέννημα θρέμμα. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι πως είναι και σοβαρός, και με γνώσεις και με πολιτική υπόσταση!

  5. Είδαμε τους παλαιούς και έμπειρους πως κατάντησαν το Λουτράκι !!! Κωστή μαζί σου φίλε , ο τόπος θέλει Νέους Ανθρώπους , Όσοι θέλουν το καλό αυτού του τόπου πρέπει να σε στηρίξουν !!!

  6. Κουίζ για δυνατούς λύτες: τι ηλικίας και πόσο έμπειρος ήταν ο Γιωτακης το 81, γιατί νομίζω καλά τα πήγε. Τι λέτε κι εσείς?

  7. Ο Δήμος μας καταστράφηκε από τους παλιούς και “έμπειρους”, τους ίδιους και ίδιους αιώνιους δημοτικούς άρχοντες…. Μοναδική μας ελπίδα οι νέοι άνθρωποι που έχουν όραμα και κέφι για δουλειά. Καλή επιτυχία!

  8. Ρε τι λέει ο καθένας εδώ. Ο αλλος λέει θέλει έμπειρο ο άλλος θέλει την σοφία του μεγαλύτερου. Αμα πάμε έτσι να βρόυμε το συμβούλιο των γερόντων ή καλύτερα τον μάγο της φυλής. Από έμπειρους και γέροντες φτάσαμε εδώ. Ξυπνήστε.

  9. Καλό κουράγιο Κωστή! Οταν ο επικεφαλής και η ομάδα του είναι πολίτες με όρεξη για δουλειά , καλή θέληση,όραμα και διάθεση να λύσουν προβλήματα για το κοινό καλό,χωρίς δεσμεύσεις και βάρη, η έλλειψη εμπειρίας αντισταθμίζεται και ξεπερνιέται κατά πολύ.Αντίθετα φοβάμαι τους έμπειρους που κουβαλούν στη πλάτη τους δεσμεύσεις και βάρη απο το παρελθόν.

  10. Δεν ξέρω αν θα έχει μέλλον ο κος Λογοθέτης ή σε τι θέση θα έρθει ο κος Γκιώνης ή εντέλει αν θα είναι στον β´ γύρο η κα Πρωτοπαππά. Ξέρω ότι το πολιτικό προσωπικό χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Όχι με φτιασιδώματα,καμουφλαρίσματα και αλλαξοκ@λιές.Σήμερα είδα κάτι νέο, φρέσκο και άφθαρτο. Η συνέχεια θα μιλήσει

  11. Ένας νέος άνθρωπος με ήθος και αγάπη για τον τόπο του αποφασίζει να ταρακουνήσει λίγο τα νερά με την υποψηφιότητά του και να μας κάνει να σκεφτούμε ότι τελικά μπορεί και το παιχνίδι να μην τέλειωσε ακόμα!!! Καλή επιτυχία Κωστή και μια συμβουλή μην αλλάξεις ποτέ !!!!

  12. Αν θέλει να τα καταφέρει:1) Ούτε ΕΝΑΣ από Σύριζα – Μύριζα – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και λοιπούς παρατρεχάμενους μέσα στους υποψήφιους συμβούλους! Είτε μέλος πολιτικής οργάνωσης είτε φανατικός υποστηρικτής (μικρός ο τόπος και ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί…). Ειδικά από Σύριζα…2) Ούτε ΕΝΑΣ που να έχει είτε μπει σε παλαιότερο ψηφοδέλτιο, οποιουδήποτε συνδυασμού.3) Να αποκηρύξει οποιαδήποτε προσπάθεια υποστήριξης από πολιτικό κόμμαΜπορεί να το κάνει αυτό; Ειδάλλως… άλλα λόγια ν’΄αγαπιόμαστε!

    • Συμφωνώ,ειδικά με ΣΥΡΙΖΑ τώρα που άρχισε ο κατήφορος και ύστερα από την κατάπτυστη ΣτΠ που καταδίκασε όλο το δημοκρατικό τόξο εκτός Ποταμιού ας φροντισει να μείνει μακριά και αλάργα.

  13. Ρε συ 16:19 πόσα θες να μας τρελάνεις; Υπάρχει συνδυασμός σε όλη την επικράτεια που δεν έχει κομματικούς; Πολιτική αντίληψη να έχουν ή φτου κακά; Μήπως θες τον επικεφαλής ώριμο και τεχνοκράτη; Η άποψη σου μου θυμίζει κάτι νέους που νομίζουν ότι είναι ακόμα νεολαίοι.Προφάσεις εν αμαρτίαις…στην άκρη λοιπόν για τους τολμηρούς.

  14. Είδα σήμερα την υποψηφιότητα του κου Ζερβού. Καλή επιτυχία.Γνώρισα τον Κωστή τυχαία σε φιλική παρέα. Εκτίμησα πολυ τον καθαρό λόγο του και την πολιτική του ανάλυση.Μου έκανε εντύπωση το υψηλό IQ που διαθέτει.Μακάρι να είχαμε και στην Κόρινθο τέτοιες προσωπικότητεςΕυχαριστώ. Κορίνθιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog