Μια οφειλόμενη απάντηση για τη “στοιχειωμένη πόρτα”….

Με έκπληξη σήμερα διαβάσαμε σε τοπικό blog του Λουτρακίου το παρακάτω δημοσίευμα, το οποίο έφερε τίτλο

Λουτράκι: Το μυστήριο της «στοιχειωμένης» πόρτας

Γράφουν οι συνάδελφοι

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της εγκαταλελειμμένης σιδερένιας πόρτας μέσα στην περιτοιχισμένη, υποτυπώδη παιδική χαρά στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 28 Φεβρουαρίου λάβαμε το εξής μήνυμα από αναγνώστρια του …………gr :

“Γεια σας…σας στέλνουμε μήνυμα για ένα θέμα… φέρνω το παιδί μου συχνά στο πάρκο στην παραλία Λουτρακίου…αυτή η πόρτα είναι εδώ και καιρό και γνωρίζω ότι δεν είμαι η μόνη μητέρα που διαμαρτύρομαι…τα παιδιά μας εδώ τρέχουν παίζουν η πόρτα αυτή είναι επικίνδυνη…νομίζω ότι πρέπει να ανέβει και να το δουν μερικοί αρμόδιοι!!

Το μήνυμα συνοδευόταν κι από τη σχετική φωτογραφία. (επισυνάπτεται)

Και συνεχίζουν οι συνάδελφοι να γράφουν…..

Τότε ήταν που ήχησαν καμπανάκια, γιατί αυτή η συγκεκριμένη πόρτα… κάτι μας θύμιζε.

Και όντως, ανατρέχοντας στο αρχείο μας ανακαλύψαμε ότι αντίστοιχη διαμαρτυρία – καταγγελία είχε αναρτηθεί σε τοπικό μπλογκ στις 27 Ιανουαρίου 2019. Η αναγνώστρια κατήγγειλε τότε:

«Αυτή η συρόμενη σκουριασμένη πόρτα βρίσκεται πεταμένη στη μέση της παιδικής χαράς στο παραλιακό πάρκο.
Σήμερα κινδύνεψε το παιδί μου. Βρίσκεται εκεί αρκετές ημέρες. Όπως φαίνεται οι δημοτικές αρχές αδιαφορούν για την ασφάλεια ανηλίκων παιδιών που βρίσκονται καθημερινά στην παιδική χαρά.»

Την επόμενη ημέρα 28 Ιανουαρίου αναρτάται το εξής κείμενο:

“Μετά το κλείσιμο της λακκούβας, με ιδιαίτερη χαρά είδαμε πως και η σιδερένια πόρτα που βρισκόταν πεταμένη στο παραλιακό πάρκο, λίγο μετά την καταγγελία, δεν υπήρχε !!”

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί τα συγχαρητήρια προς την αρμόδια Δημοτική Αρχή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση του σε καταγγελίες αναγνωστών στο συγκεκριμένο μπλογκ.

Η ανάρτηση συνοδευόταν και από σχετική φωτογραφία που «αποδείκνυε» του λόγου το αληθές. (επισυνάπτεται)

Συνεχίζουν οι συνάδελφοι το…..ρεπορτάζ τους

Παρατηρώντας όμως πιο προσεκτικά μπορεί κανείς να διακρίνει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία δεν υπάρχει η πόρτα δεν απεικονίζει το χώρο της παιδικής χαράς αλλά άλλο σημείο του πάρκου πολύ μακρύτερα.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς υπάρχουν τρεις πιθανές εκδοχές:

1. Η πόρτα είναι στοιχειωμένη και επανεμφανίζεται στο πάρκο σε τακτά χρονικά διαστήματα μη θέλοντας να εγκαταλείψει το χώρο που έζησε.

2. Πρόκειται για τη δίδυμη αδελφή της πρώτης πόρτας που, όπως ισχυριζόταν το σχετικό δημοσίευμα είχε άμεσα απομακρυνθεί, και η οποία μιμούμενη την αδελφή της βρέθηκε κι εκείνη στον ίδιο χώρο. Ή

3. Η πόρτα ουδέποτε απομακρύνθηκε και κάποιοι μας κοροϊδεύουν.

Μπορεί το ύφος να είναι σκωπτικό, αλλά η υπόθεση δεν είναι καθόλου για γέλια.

Κι ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά, όντως θα ανταποκριθεί η αρμόδια δημοτική υπηρεσία και θα φροντίσει για την απομάκρυνση της πόρτας, που αποτελεί πραγματικό κίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών που καθημερινά τρέχουν και παίζουν μέσα στην παιδική χαρά του πάρκου.

Και στο τέλος μας συμβουλεύουν κιόλας γράφοντας

Και σίγουρα πριν δώσουμε τα συγχαρητήρια μας θα ελέγξουμε αν όντως έγινε αυτό που όφειλε να έχει ήδη γίνει εδώ και μήνες.

Δεν θα χαρακτηρίσουμε το παραπάνω δημοσίευμα, ούτε και το συντάκτη του άρθρου, αλλά οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση.

Το Loutrakiblog, χρόνια τώρα δημοσιεύει τις καταγγελίες αναγνωστών του, με σκοπό την καλλιτέρευση της καθημερινότητας και μόνο, με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς και υπηρεσίες να πράξουν εγκαίρως ότι επιβάλλεται για την καλύτερη λειτουργία της πόλης. Γι΄αυτό, όταν η ανταπόκριση είναι άμεση, λέμε και ένα μπράβο !

Η ιστορία έχει ως εξής :

Το loutrakiblog δημοσίευσε την καταγγελία της αναγνώστριας

Καταγγελία αναγνώστριας για το παραλιακό πάρκο

Μια μεγάλη σιδερένια πόρτα βρίσκεται πεταμένη στο χώμα, στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου..
Δείτε το μήνυμα και τη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστρια
«Αυτή η συρόμενη σκουριάσμενη πόρτα βρίσκεται πεταμένη στη μέση της παιδικής χαράς στο παραλιακό πάρκο. 
Σήμερα κινδύνεψε το παιδί μου.Βρισκεται εκεί αρκετές ημέρες..Όπως φαίνεται οι δημοτικές αρχές αδιαφορούν για την ασφάλεια ανηλίκων παιδιών που βρίσκονται καθημερινά στην παιδική χαρά.»

Την επόμενη μέρα, όντως δημοσιεύθηκε το παρακάτω

Μετά το κλείσιμο της λακκούβας, με ιδιαίτερη χαρά είδαμε πως και η σιδερένια πόρτα που βρισκόταν πεταμένη στο παραλιακό πάρκο, λίγο μετά την καταγγελία, δεν υπήρχε !!

Διαβάστε την καταγγελία της αναγνώστριας που δημοσιεύθηκε σήμερα στις 12 μμ

Καταγγελία αναγνώστριας για το παραλιακό πάρκο
Η πόρτα λίγο αργότερα είχε εξαφανισθεί !!!

Και όντως έτσι είχε γίνει, ( η φωτό που επισυνάπτεται είναι μια φωτό αρχείου, το οποίο γνωρίζουν οι συνάδελφοι, αλλά δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο κάνουν σήμερα, ό,τι κάνουν…..)

Γιαυτό το λόγο άλλωστε δε φέρει το λογότυπό μας η ανωτέρω φωτογραφία

Σήμερα λοιπόν διαβάσαμε το παραπάνω κείμενο, νιώθοντας πως οι συνάδελφοι με “χτύπημα” πισώπλατο, ή κάτω από τη μέση δημοσιεύουν αναλήθειες και νουθετώτας μας κιόλας, χωρίς οι ίδιοι να ρωτούν πρώτα και να μαθαίνουν

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!! 

Η συγκεκριμένη πόρτα είναι η πόρτα της παιδικής χαράς, η οποία είναι συρόμενη. Από την ημέρα του δημοσιεύματος κάποιοι ΑΡΚΕΤΕΣ φορές την έχουν πετάξει κάτω !!! Δεν είναι δυνατόν όπως καταλαβαίνετε να δημοσιεύουμε καθημερινά ότι η συρόμενη πόρτα της παιδικής χαράς είναι πεσμένη !!

Κάποιοι συμπολίτες ή επισκέπτες βανδαλίζοντας τους δημόσιους χώρους μάλλον χαίρονται, δυστυχώς !

Οι συνάδελφοι μετά από δυο μήνες σχεδόν ανακάλυψαν ότι η πόρτα έχει ξαναπέσει και έγραψαν ότι έγραψαν…..Επίσης κάνουν λόγο για “υποτυπώδη” παιδική χαρά(δεν καταλαβαίνουμε τι εννοούν. Ισως να θέλουν να αποτρέψουν τους γονείς που επισκέπτονται το χώρο αυτό με τα παιδιά τους, θεωρώντας ή υπονοώντας ότι είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια των παιδιών). Εμείς γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι αναγνωρισμένη και διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις που χρειάζονται από τους αρμόδιους φορείς για τη λειτουργία της.

Θα μπορούσαν να μας τηλεφωνήσουν ή να επικοινωνήσουν με κάποιο αρμόδιο του Δήμου για να μάθουν την αλήθεια και να μην εκτίθονται….Aν πάλι οι συνάδελφοι στα πλαίσια της εύρεσης πιασάρικων άρθρων, θεώρησαν ότι έπραξαν σωστά, δεν έχουμε να πούμε κάτι.Μόνο….κρίμα !

Αν πάλι λόγω έλλειψης θεμάτων χρειάζονται βοήθεια, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε !

Eμείς σας ευχόμαστε καλή συνέχεια συνάδελφοι !

 

2019-03-04T21:24:30+02:0004 Μαρ 2019 | 11:16|Categories: ΑΡΘPΟΓΡΑΦΙΑ, Λουτράκι|5 Σχόλια

5 Σχόλια

 1. Αντρέας Λέκκας Ουαλλια ☆☆☆☆ 4 Μαρτίου 2019 σε 18:21- Απάντηση

  Αφήστε την πόρτα ρε παιδια και βάλτε κάνα πιασαρικο άρθρο να κάνουμε παιχνίδι. Διαβάζω τώρα ένα άρθρο “οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες σε απιστία “😜Αυτά είναι άρθρα αυτή η πορτα στο πάρκο μας τα ζαλισε. Καλησπέρα loutrakiblog 😘😘👄

 2. Jole7 4 Μαρτίου 2019 σε 20:12- Απάντηση

  εχει δικιο το φιλοαρακι μου ο Ανδρεας.βαλτε κανα πιασαρικο, ναι..παραδειγμα: η κυρα-Μαρω δημαρχος. οοοολε…οοοολεεεεεε

 3. Αντρέας Λέκκας Ουαλλια ☆☆☆☆ 4 Μαρτίου 2019 σε 20:58- Απάντηση

  Προεκλογική περίοδος αδερφε jole 7θα πιξουμε με τους υποψηφιους

 4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 4 Μαρτίου 2019 σε 21:40- Απάντηση

  Καποιοι έπαθαν κοκομπλοκο μετά την υπογραφή του επενδυτή. Δεν ξέρουν ότι τα “φιλαράκια” τους πολύ σύντομα θα τους πεταξουν σα στημενη λεμονοκουπα……

 5. Ανώνυμος 5 Μαρτίου 2019 σε 10:55- Απάντηση

  Εάν κάποιοι επανειλημμένα βανδαλίζουν τον χώρο δεν νομίζετε ότι είναι σημαντικό νέο για να αναφερθεί σε δημοσίευμα αυτούσιο και όχι απλά σαν αναφορά για να αιτιολογήθει τι έχει συμβεί?

Αφήστε ένα σχόλιο

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!