Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στραγγάλισε την 32χρονη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

- Advertisement -

Νεκρή βρέθηκε στη Σητεία μια γυναίκα 32 ετών, με τα πρώτα σημάδια να παραπέμπουν σε στραγγαλισμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το neakriti.gr, η γυναίκα στραγγαλίστηκε από τον ίδιο τον σύζυγό της. Το ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο παιδιά -18 και 6 μηνών- είχε πολλές εντάσεις μέσα στη σχέση του.

Άλλος ένας καυγάς ήταν και ο σημερινός που κορυφώθηκε με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της. Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στο σπίτι της μητέρας της 32χρονης όπου έμενε μαζί με τα παιδιά από τα Χριστούγεννα και έπειτα.

Ο άντρας φέρεται να προχώρησε σ’ αυτή την πράξη μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τα οποία φέρονται να ήταν και οι μοναδικές μάρτυρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Ισόβια στη χήρα του δολοφονημένου καρδιολόγου
Ισόβια στη χήρα του δολοφονημένου καρδιολόγου
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές από τις οποίες συνελήφθη για το έγκλημα. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας, ενώ στο σπίτι φτάνει και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκα και από το πόρισμα του οποίου θα βγουν πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Οι καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έχουν ξεκινήσει στο Α.Τ. της Σητείας.

Σημεώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος ξανά στο παρελθόν. Από αυτόν το γάμο είχε αποκτήσει ένα παιδί που σήμερα είναι 13 ετών και το οποίο φέρεται επίσης να κακοποιούσε.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog