Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αντιδήμαρχος Αθηναίων «ξεμπροστιάζει» νεαρό βάνδαλο με σπρέι στο κέντρο της Αθήνας

- Advertisement -

Πολλά σχόλια και αντιδράσεις προκαλεί η καταγγελία με ντοκουμέντα του αντιδημάρχου Αθηναίων Ανδρέα Βαρελά, ο οποίος σήμερα το πρωί απαθανάτισε ένα περιστατικό βανδαλισμού στο κέντρο της Αθήνας.

Ο νεαρός στις φωτογραφίες απεικονίζεται να μουτζουρώνει με σπρεί ένα χρωματιστό γκράφιτι στην οδό Αθηνάς, δίπλα στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί στις 11:30 και ενώ ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση.

Ο κ. Βαρελάς έχει καταγράψει καρέ-καρέ το πώς ο νεαρός ξεκινά με το σπρεί να κρύβει το γκράφιτι και πως ολοκληρώνει το έργο του και απλά αφήνει μια τεράστια μαύρη μουτζούρα στον τοίχο.

Ο κ. Ανδρέας Βαρελάς γράφει:

«Άσχετα με το πόσο άσχημο είναι το υπάρχον graffiti,νεαρός σήμερα το πρωί στις 11και μισή χωρίς κανέναν φόβο και δισταγμό στην οδό Αθηνάς με ένα σακίδιο γεμάτο σπρέι αποφασίζει να αφήσει το δικό του στίγμα.

Αυτή είναι η εικόνα, μια πόλη που η “τάξη”είναι κάτι το ξένο, που ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει,ότι γουστάρει χωρίς φόβο για πιθανή αντιμετώπιση στα πλαίσια του νόμου.

Τα στοιχεία που δίνει η ΕΛΑΣ είναι τραγικά, ενώ τα φαινόμενα εγκληματικότητας τύπου “Σικάγου ή Κολομβίας”καθημερινά αυξάνονται.

Το αίσθημα ασφάλειας βασικό δημοκρατικό δικαίωμα “δοκιμάζεται”σε όλη την χώρα,την ίδια στιγμή που στα Γιαννιτσά γίνονται προληπτικές συλλήψεις για να μην χαλάσει η ζαχαρένια του υφυπουργού Φ.Κουβελη.

Η αφορμή για την ανάρτηση μπορεί να είναι αυτό το πρωινό συμβάν αλλά δείχνει τον δρόμο που έχουμε πάρει».

 

Πηγή: lifo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog