Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Συνέντευξη Τύπου του κ. Γιάννη Καραπανάγου,υπ. Δημάρχου για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί στις 11.30, στο Ξενοδοχείο ΜΑΝΤΑΣ, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ και υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Ιωάννης Καραπανάγος..

Προλόγισε η υπεύθυνη του Τομέα Επικοινωνίας της παράταξης κ. Μάχη Ανδριανού.

Στη συνέχεια ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Γιώργος Γρηγοράκος, μεταξύ άλλων,  έδωσε το στίγμα της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών, αναλύοντας το λογότυπο και το όνομα του συνδυασμού.

Ο κ. Ιωάννης Καραπανάγος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως αισθάνεται περίεργα αφού σαν δημοσιογράφος έδινε συνέντευξη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ευχαριστώντας όλους. Η συνέντευξη αυτή είναι μια συνέντευξη  γνωριμίας ,για να μοιραστούμε μαζί σας το σκετικό και τη φιλοσοφία μας, είπε ο κ. Καραπανάγος.

…Θα λειτουργήσουμε και μετά τις εκλογές και στις επόμενες εκλογές ,τουλάχιστον, αυτός είναι ο στόχος μας. Να λειτουργήσουμε σαν μια πολιτική δεξαμενή σκέψης και να αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

…Μια ομάδα πολιτών με κοινές ανησυχίες και κοινούς στόχους δημιουργήσαμε την Κίνηση Πολιτών.Με κάποιες αρχές, αξίες και στόχους αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την ψήφο των συνδημοτών μας. Ζούμε σε αυτό τον τόπο, τον αγαπούμε ,γιατί ζουμε εδώ. Υπάρχει βέβαια δυσπιστία σε κάθε τι καινούριο. Πώς θα πείσουμε ότι δεν είμαστε μια από τα ίδια, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καραπανάγος και συνέχισε ..

…Εκπροσωπούμε το νέο, το διαφορετικό και το άφθαρτο και μετά τις εκλογές μπορούμε να πράξουμε όσα έχουμε υποσχεθεί πρεκλογικά.Μακάρι να υπήρχε ενάς τρόπος να πείσουμε τον συνδημότη μας. Μαθημένοι στο προεκλογικό ψέμα και παροχολογία,είμαστε δύσπιστοι και επιφυλακτικοί, γιατί υποσχόμεθα, δεσμευόμεθα,ταζουμε θέσεις εργασίας σε αυτή την εποχή που διανύουμε  και ο προεκλογικός καταγγελτικός λόγος μετατρέπεται σε σιωπή ! Το ενδιαφέρον για τον δημότη μετατρέπεται σε μια διαχείριση εξουσίας για την επόμενη προεκλογική περίοδο.

..Εμείς θα επιδιώξουμε μία δέσμευση απέναντι πρωτα στους εαυτούς μας. Θα συμμετέχουμε με συνέπεια, σοβαρότητα, ορθολογισμό και πολιτικό πολιτισμό. Με πολιτικό ήθος και ύφος….Θα είμαστε παρόντες και μετά τις εκλογές, με διαφάνεια, σοβαρότητα, διαφάνεια.Αποφασίσαμε να διαθέσουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία του δημότη…

…Δεν θέλουμε δημαρχοκεντρική αρχή, θέλουμε δημοκρατική και ανθρωποκεντρική, στο επίκεντρο του δήμου ο δημότης.

Μας ρωτούν ότι υπάρχει και η “άποψη” του facebook, του καφενείου και της λασπολογίας.Τι θα κάνετε;;

Με καθαρότητα θα πείσουμε τους πολίτες. Δε θα κρυφτούμε σε καμμιά τουαλέτα αίθουσας για να μη φωτογραφηθούμε με ανθρώπους που νιώθουμε κοντά μας και δε θα κρυφτούμε σε κανένα καμπαναριό εκκλησίας για να μην φωτογραφηθούμε με άλλους συνυποψηφίους.Διαθέτουμε πολιτικό πολιτισμό. Δεν είμαστε λαγοί κανενός, καμμιάς παράταξης και κανενός υποψηφίου. Είμαστε λιοντάρια, έχουμε υπερηφάνεια και ανεξαρτησία και δε τις διαπραγματευόμαστε.

…Δεν εχουμε σκοπό να ασκήσουμε κριτική, απλά για να ασκήσουμε. Δεν έχουμε σκοπό να στήσουμε δικαστήρια για κανένα….

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του νέου δημοτικού συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ κ. Καραπανάγος Γιάννης.

 

(ΧΑΡΑ για το Loutrakiblog.gr)


 

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο video που ακολουθεί

 

 

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει το καταλάβαμε είστε ανεξάρτητη δημοτική κίνηση και δεν είστε λαγοί το καταλάβαμε. Μην το ξαναπειτε το εμπεδώσαμε. Κάτι άλλο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog