Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μία 50χρονη γέννησε χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος

- Advertisement -

Την έκπληξη της ζωής πήρε η 50χρονη Μισέλ Χολ, όταν τον περασμένο Οκτώβριο έμαθε ότι ήταν έγκυος 26 εβδομάδων, παρότι προηγουμένως δύο γιατροί της είχαν πει ότι βρισκόταν στην εμμηνόπαυση.

Η Χολαπό την Φλόριντα των ΗΠΑ ήταν ήδη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ενώ είχε και δύο εγγόνια. Δεν είχε πρωινή ναυτία ούτε είχε παχύνει καθόλου. Παρότι είχε κάποιους πόνους, θεωρούσε ότι ήταν είτε από την εμμηνόπαυση, είτε από λύκο, τον οποίο είχε για δέκα χρόνια.

Τον Οκτώβριο αποφάσισε να αγοράσει ένα τεστ εγκυμοσύνης και έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε ότι περίμενε παιδί με τον 47χρονο σύζυγό της, Τζέρι. Η ίδια μάλιστα, κορόιδευε όταν άκουγε ότι κάποια γυναίκα γεννούσε χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος. Μέχρι που συνέβη στην ίδια!

Ο γυναικολόγος της είπε ότι ήταν η Χολ ήταν η μεγαλύτερη από τους ασθενείς του στα 30 χρόνια της ιατρικής του καριέρας, προσθέτοντας ότι η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, ήταν ελάχιστη.

Μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ, η Μισέλ άρχισε να ανησυχεί για το μωρό, καθώς η εγκυμοσύνη θεωρείτο υψηλού κινδύνου. Οι γιατροί ήξεραν ότι θα έπρεπε να γεννήσει νωρίς και με καισαρική τομή, γιατί όσο μεγαλύτερο διάστημα κυοφορούσε, τόσο αυξανόταν ο κίνδυνος να πάθει επιληψία ή κάποιο άλλο καρδιακό πρόβλημα. «Σου περνάει από το μυαλό ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά», λέει η Μισέλ.

Ο Τζέρι και η Μισέλ με το νεογέννητο παιδί τους 

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, εκτός από ορισμένα περίεργα βλέμματα που την κοιτούσαν όταν περπατούσε στην πόλη.

«Αρκετοί μεγαλύτεροι με κοιτούσαν καλά-καλά, προσπαθώντας μάλλον να καταλάβουν αν ήμουν τόσο μεγάλη όσο νόμιζαν», εξηγεί η ίδια.

Οι γιατροί κανόνισαν την καισαρική και μόλις το μωρό γεννήθηκε, παρότι κατά βάση ήταν υγιές, παρέμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογέννητων για 12 μέρες.

Σήμερα έχουν μπει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, έχοντας τον μικρό Γκρέισον στο σπίτι τους, ενώ πλέον η Μισέλ ξέρει ότι αυτό είναι σίγουρα το τελευταίο της παιδί, αφού κατά την καισαρική, της αφαίρεσαν τις σάλπιγγες.

 

cnn.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog