Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος Πνευματικός: Σε εξέλιξη το έργο που θα αλλάξει την φυσιογνωμία του Χιλιομοδίου

- Advertisement -

Στο Χιλιομόδι βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός για την παρακολούθηση της εξέλιξης ενός σημαντικού έργου που αφορά την απορροή των όμβριων υδάτων
σε μια περιοχή που αντιμετώπιζε προβλήματα και πλημμύρισε.
Το έργο αυτό όπως είπε ο κ.Πνευματικός είχε ξεκινήσει πάλι πριν από 5 χρόνια, αλλά είχε σταματήσει με ευθύνη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Δημοτική Αρχή όμως συνέχισε και ξεκίνησε το έργο πάλι αφού το θεωρεί βασικό.
Το έργο είναι αντιπλημμυρικό. Το κυρίως έργο  αφορά στην πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου, ώστε μικροί και μεγάλοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια το έργο.
Το έργο αυτό όπως είπε ο κ.Δήμαρχος  θα αλλάξει την φυσιογνωμία του Χιλιομοδίου
Εχει την σφραγίδα αυτής της Δημοτικής Αρχής που τόλμησε να το υλοποιήσει. Καποιοι δεν το ηθελαν το εργο, όμως εμείς πήραμε την πολιτική απόφαση και προχωρήσαμε στην υλοποίηση του. Θα χαρακτηρίσει το Χιλιομόδι για τα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Χρήστος Λέκκας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Πνευματικό για το ενδιαφέρον που δείχνει για το Χιλιομόδι και την ευρύτερη περιοχή της Τενέας, τόνισε ότι το έργο αυτό θα αλλάξει την φυσιογνωμία, θα αλλάξει η καθημερινότητα του πολίτη και η ποιότητα ζωής.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ετσι μπράβο loutrakiblog 🥮🔪 ο Αλε δεν καθετε να βγάζει φωτογραφίες με αυτούς που πήρε στο συνδυασμό αλλά επιθεωρεί τα έργα 👍Γεια σου ρε Αλέξανδρε είσαι παλικαρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog