Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θανάσης Γεωργίου: “Γρατζουνιές στην κιθάρα” οι εκδηλώσεις . Δεν οφελούν την πόλη

- Advertisement -

Στην τοποθέτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος  της αντιπολίτευσης πλέον, κ. Θανάσης Γεωργίου, αναφέρθηκε στο Διεθνές Συνέδριο για τα Υδατοδρόμια..

Επικεντρώθηκε στα 2.000 ευρώ που πήρε το Λιμενικό Ταμείο από την Τουριστική για τη διενέργεια του συνεδρίου.

Ο κ. Γεωργίου υποστήριξε πως έπρεπε τα 2.000 ευρώ να μοιραστούν στους εργαζόμενους του Spa, έστω από 150 ευρώ στο καθένα. Ουαί και αλοίμονο αν δε γίνονται εκδηλώσεις.

Δεν είμαστε στα υδατοδρόμια ό,τι καλύτερο, δε λέω όμως να μην τα κάνουμε. Αρκεί να έχει όφελος η πόλη. Γιατί καποιες εκδηλώσεις που γίνονται είναι γρατζουνιές στην κιθάρα. Δεν έχει όφελος η πόλη. Γίνονται κάπιες εκδηλώσεις, αλλά για μένα δεν έχει οφελος η πόλη.Τελοσπάντων αυτές είναι προσωπικές απόψεις, εγώ κρινομαι και θα κριθώ στις εκλογές, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το video

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Θανάση Γιώργου έγινα γιαγιά και ακόμη ασχολείσαι με το δήμοΈλεος πια 40 χρόνια έχεις υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνετεΔεν έχουμε δει κάτι από εενα

  2. Όταν ο ανθρωπος ειναι άσχετος με τον πολιτισμό-αθλητισμό-τουρισμό, αυτές τις απόψεις εχει.Δυστυχώς το πρωτοπαλλικαρο της κυρα-Μάρως, είναι ένας πολιτικός, αρχαίας κοπής, με στενές, ιδέες κ απόψεις για το μέλλον.Αν κάτσεις κ αναλύσεις τις όποιες τοποθετήσεις του, όλα αυτά τα χρόνια στα δημοτικά συμβούλια το μόνο που μπορείς να θυμάσαι είναι: ειρωνείες, διακοπές στους “αντιπάλους’, φθηνές γλιτσερές φιλοφρονήσεις, κ ουσία υπό το μηδέν.Δυστυχώς, αυτός ο “πολιτικός” θέλει να διεκδικήσει για μια ακόμα φορά την ψήφο μας για να ξανακαπαρώσει μια έμμισθη θέση, όπως έχει κάνει κ στο παρελθόν.Θα είναι πραγματικά λυπηρό, να εκλεγεί έστω κ δημοτικός σύμβουλος!

  3. Μίλησε τόση ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρις να πει τίποτα…Μπισμπικη κουρασες τον κόσμο, πήγαινε σπίτι σου καλύτερα και για σένα και για μας!Οπως είπε και ο φιλος νωρίτερα, από πολιτικούς αρχαίας κοπής χορτάσαμε, δεν θέλουμε άλλο!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog