Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρωτοπαππά : Δεν δέχομαι κριτική…

- Advertisement -

Απάντηση στο Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη έδωσε η Μαρία Πρωτοπαππά, λέγοντας πως τοποθετήθηκε με κριτική και υποδείξεις απέναντι στην ιδρυτική της διακήρυξη…

“Με κρίνατε, κρίνατε την πορεία, μου. Αυτό το δικαίωμα δε σας το επιτρέπω. Τα γαλόνια που με τιμήσατε εσείς και ο κ. Παύλου, με τίμησαν οι δημότες. Απέτυχε ο ισχυρισμός αυτός του Δημάρχου.Οι δημότες με έβαλαν εκεί (με τα γαλόνια της εξουσίας). Δε σας επιτρέπω να με κρίνετε. Από πότε γίνατε κριτής και να στηλιτεύσετε και να κατακρίνετε το λόγο μου.

Κάνατε μια κριτική, που την αφήνω στον ίδιο το λαό.

Είπατε για λουκέτο. Είπα εγώ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για λουκέτο;Ποια blogs διαβάζετε;; 

…Ζητώ συγγνώμη (από τους συνδημότες) που ήμουνα μαζί σας……

Ποιος είστε εσείς που θα μου στερήσετε την ελευθερία του λόγου; Τι θέλετε να με εκφοβίσετε; Nα μιλάει στο Ναό της δημοκρατίας και να λέει ο Δήμαρχος ότι θα πάμε στη Δικαιοσύνη…”

Δείτε το video

Οφειλόμενη απάντηση 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. απο την μια λεει οτι δεν επιτρεπει να την κρινουν και απο την αλλη χτυπιεται για την δημοκρατια κ το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης ..αχαχαχαχα!!😂😂😂γελαν και οι γλαστρες γελαν κ τα ζουμπουλια!!!

  2. κι ομως… αυτη η γυναικα, θελει να διοικησει το δημο.ειπε τα χιλια μυρια στην παρουσιαση του συνδιασμου της για τον Δημαρχο, τον καταδικασε ερημην, εριξε λασπη στον ανεμιστηρα, κ νομιζε οτι δε θα παρει απαντηση. κ απαντηση με αληθειες, οχι με αερα κοπανιστο. η τακτικη που διαλεξε θα της γυρισει μπουμερανγκ… δε γλυτωνει το καζο, κ αν νομιζει οτι οι πολιτικοι της αντιπαλοι θα σεβαστουν τα φουστανια της, ειναι βαθια νυχτωμενη.θα πεσει μπολικο πολιτικο ξυλο κυρα-Μαρω… ακομα δεν εχεις δει τιποτα. θα βγουν πολλα “απλητα” στη φορα.δε θελω να σχολιασω αυτο το: ο λαος εδωσε τα γαλονια…. θα σε δουμε τωρα μονη σου τι θα παρεις απο τον λαο κυρα-Μαρω.οσο ησουν στο αρμα του Παυλου, μετα στου Γκιωνη, εγραφες ψηφαλακια, τωρα ομως τα πραγματα αλλαζουν.Α… κι αυτη η παπατζα με τις πρωτιες να σταματησει καποια στιγμη ναι? την τελευταια φορα ησουν πρωτη με μικρη διαφορα απο τον δευτερ. Στις προηγουμενες, το 10 πρωτος ηταν ο Περρας. Πιο πισω βαριεμαι να ψαξω.

  3. Τα είπε όλα ο jole 7😎και ξαναλέω καλές Αποκριες 🎭🎭ΥΓ 94 χρόνια θρύλος δεύτερο τρίτοι 🏆⭐️⭐️⭐️⭐️

  4. Ωραιος ο Jole7. Μετα το κυρα Τασια, θα γινει viral το κυρα Μαρω. Θα της μεινει αυτο, σπασε πλακα. Και πρωτος το υιοθετω εγω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog