Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Γιορτάστε τα Κούλουμα με Σαρακοστιανά στο ΚΑΠΗΛΕΙΟ

- Advertisement -

Ήρθε η άνοιξη και παρά την απίστευτη κουζίνα κρεατικών του, το ΚΑΠΗΛΕΙΟ απόφασισε να αφιερώσει και να τιμήσει τους πελάτες του με εξίσου απίθανα θαλασσινά, από την καθαρά Δευτέρα και για όλη την Σαρακοστή!
Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε την Σαρακοστή, από το να απολαύσετε τα μοναδικά θαλασσινά, να κάνετε βόλτα κάτω από τον ζεστό ήλιο και να πετάξετε τον χρωματιστό χαρταετό σας;
Πλούσιο μενού θαλασσινών, σπιτικό ταραμά, φάβα, γίγαντες & καλαμάρια είναι λίγα από τα πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε την φετινή Σαρακοστή!
Το φωτεινό & δροσερό μαγαζί που όλοι αγαπήσαμε είναι μόλις μία ανάσα από τα κύματα του Λουτρακίου και προσφέρει τόσα πολλά που σίγουρα δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε.
Και επειδή την καθαρά Δευτέρα μόνο ο χαρταετος είναι προαιρετικός αλλά το καλό φαγητό επιβάλλεται, το ΚΑΠΗΛΕΙΟ με μεράκι και πολύ διάθεση από την οικογενειακή του κουζίνα, θα σας έχουμε σαρακοστιανά πιάτα το μεσημέρι της πρώτης ημέρας της Σαρακοστής που θα ευχόσασταν να μπορούσατε να τα απολαύσετε κάθε μέρα!
Πάρτε την καλή σας διάθεση και εμείς βάζουμε τα υπόλοιπα!

 

 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 107 έναντι (Cocoon), Λουτράκι

Τηλέφωνο : 2744 028342

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog