Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη Τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη

- Advertisement -

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστας Λογοθέτης.

Δείτε την ανακοίνωση 

« Για την επόμενη του Δήμου μας. Για το Δήμο που μας αξίζει να ζούμε»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης και η παράταξη « Με τους Πολίτες Μπροστά», σας καλούν σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιείται εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαίου.
Ο Κώστας Λογοθέτης θα αναφερθεί στους άξονες και τις κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματος της παράταξης, καθώς και στα μείζονα ζητήματα που αφορούν το Δήμο.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 19.00

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να δωσει τα λεφτα στην γραμματεα του πρωτα και μετα να δινει συνεντευξεις!!!!!!!!!που εχει μουτρα και διεκδικει την ψηφο του κοσμου.σε μαθαμε πια. Μπορει να περασαν τα χρονια αλλα οι αποφασεις της δικαιοσυνης…. υπαρχουν!!!!!!

  2. ο πλεον πθο αποτυχημενος δημαρχος που εχει περασει απο τον δημο…ανυπαρκτος ..το μονο που εκανε ητανε να κτισει ρην βιλα του πανω σε ρεμα !!!!

  3. ρε ο ανθρωπος δεν εχει ουτε ευρω στην τσεπη.τρομαρα του.τα εκανε σκατα κ θελει παλι με αλλες πλατες να ξαναβγει.και συμφωνω με τον κκκ..το μονο που εκανε ηταν να κτισει την βιλα του πανω στο ρεμα.τωρα θελει κ να χτισει δρομο.μπραβο του.εχει υπομονη παντως.με τις πλατες αλλονων.που πας καραμιτρο ξηπολυτος στα αγκαθια;

  4. Η ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ..ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..-

  5. Μετά την αναμενόμενη επανεμφάνιση του “καφέ της Χαράς”, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, θέλει να εμφανιστεί ξανά στο πολιτικό προσκήνιο, ο “κατά_λάθος” δήμαρχος.Ο Σαρλ Περό του Λουτρακίου!

  6. Τι έχει να πει στους δημότες ;;Γιατί να τον ψηφίσουν ;; Όλοι ξέρουν πως οι φίλοι του του λένε να μην κατέβει Γιατί να τον ψηφίσει κάποιος ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog