Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τριήμερο “φωτιά για το Λουτράκι!(εικόνες από το καρναβάλι)

- Advertisement -

Μεγάλη διαφήμιση έγινε φέτος για το φετινό καρναβάλι, από τα ΜΜΕ, το Δήμο, τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου αλλά και πολλούς συμπολίτες μας που κοινοποιούσαν στα social τις εκδηλώσεις του Δήμου.

Ενα τριήμερο “φωτιά” ήταν το τριήμερο της Αποκριάς, αφού χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν το Λουτράκι. Ξενοδόχοι μας είπαν ότι πολύς κόσμος ζητούσε δωμάτια μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά όλα ήταν ήδη κλεισμένα. Καφετέριες και εστιατόρια-ταβέρνες, ασφυκτικά γεμάτα, ιδιαίτερα σήμερα Καθαρά Δευτέρα.

Το Λουτράκι ήταν έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του, αλλά ο κόσμος που ήρθε φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία !

Το καρναβάλι, κατά τη γνώμη μας ήταν το καλύτερο των τελευταίων ετών, με μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών, αρμάτων και κυρίως εθελοντών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι συνολικά κόστισε περίπου 40.000 ευρώ.

Eνα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ από μας στους εθελοντές, στα σχολεία, στους γονείς,στους συλλόγους,  σε όλους τους απλούς πολίτες που φέτος έκαναν τη διαφορά !!

Τελικά, το μεράκι ίσως είναι και η μοναδική πινελιά που κάνει τη διαφορά.Τελικά  μόνο η συμμετοχή του κόσμου να κάνει τη διαφορά. Οσα άρματα και να έχεις, όσες ωραίες στολές, αν ο κόσμος δε συμμετέχει, δεν αξίζει τίποτα.

Πολύ καλή η παρουσιάστρια του φετινού καρναβαλιού, η κ. Ειρήνη Κολιδά, η οποία εκτός του ότι παρουσίαζε, συνομιλούσε με τον κόσμο και φωτογραφήθηκε με όλους , όσους της το ζήτησαν. Αγκάλιαζε τα μικρά παιδιά που έτρεχαν στην αγκαλιά της και είχε μια πρωτοφανή αμεσότητα με τον κόσμο. Απλή και ωραία !

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ και ο Γιώργος Γιαννιάς. Εδωσε μια συναυλία, κρατώντας αμείωτο το κέφι του κόσμου από την αρχή εως το τέλος !Αξίζει να σημειωθεί, οτι φέτος παρέμεινε πάρα πολύς κόσμος στην πλατεία για τη συναυλία.Χόρευαν, τραγουδούσαν μέχρι το τέλος !

Στους αντιδημάρχους δε θα πούμε “μπράβο”, θεωρούμε αυτονόητο να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, άλλωστε γιαυτό εκλέγονται. Ομως πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθειά τους και να πούμε , ναι, κάτι πολύ καλό έγινε !.

Ολοι διασκεδάσαμε, όλοι χαρήκαμε, τα μαγαζιά μας δούλεψαν, είναι πολύ σημαντικό αυτό και για τους εργαζόμενους της εστίασης που ταλαιπωρούνται τα τελευταία χρόνια, τα ξενοδοχεία μας γέμισαν.

Αυτό που μας λύπησε είναι ότι δεν συμμετείχαν κάποιοι. Ηταν μια γιορτή για την  πόλη αλλά κάποιοι έμειναν στο σπίτι, στέλνοντας σχόλια στο loutrakiblog.gr  για το πόσο άσχημα ήταν όλα ! Οχι παιδιά, όλα ήταν πολύ ωραία. Πάντα θα υπάρχουν και τα προβλήματα, πάντα κάτι δε μας αρέσει, αλλά ας παραμένουμε στην ουσία.

Μιλήσαμε με επισκέπτες και είπαν τα καλύτερα. Μιλήσαμε με καταστηματάρχες και είναι ευχαριστημένοι. Μιλήσαμε με συμπολίτες μας στο δρόμο και όλοι είπαν τα καλύτερα!

Οι εκδηλώσεις κατά τη γνώμη μας, γίνονται για όλους. Και όταν είναι πετυχημένες, πρέπει να μας χαροποιεί όλους. Δε χρειάζεται συνεχώς γκρίνια.

Εν πάσει περιπτώσει ήταν ένα τριήμερο φωτιά,και ήταν καλό για όλους μας!

Και του χρόνου να είμαστε όλοι με υγεία !!

Χαρά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog