Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δημάρχου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων για το καρναβάλι

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αναφερόμενος στις δεκαήμερες εκδηλώσεις της Αποκριάς με αποκορύφωμα το Λουτρακιώτικο Καρναβάλι της Κυριακής 10-03-2019, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους τους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες στους εθελοντές και στους συλλόγους, στο Α.Τ. Λουτρακίου, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών.

Η άρτια οργάνωση, η διάθεση και η αισιοδοξία ήταν τα χαρακτηριστικά των γιορτινών ημερών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή του Δήμου μας.

Ευχαριστίες στους κ.κ. Αντιδημάρχους Παπαθανασίου Αθανάσιο, Ράτη Σπυρίδωνα, Πέρρα Σωτήριο, Σακελλαρίου Αναστάσιο και Παντελέου Κωνσταντίνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους εργαζόμενους του Δήμου, στους υπαλλήλους καθαριότητας που λειτούργησαν άμεσα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, εύχεται χρόνια πολλά και Καλή Σαρακοστή σε όλο τον κόσμο.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεχασες Δημαρχε και το loutrakiblog να ευχαριστησεις που και αυτό διαφημησε και προβαλε το καρναβάλι και καληψε με το καλύτερο τρόπο 😎Και του χρόνου λέω εγώ ακόμα καλύτερα θα τα κάνετε και ο φίλος μου ο Σάκης θα είναι ποιο εμπειρος 🤡🤠

  2. Αντρέας Λέκκας Ουαλλια Οριστε ενα απο τα καλυτερα και ωραιοτερα καρναβαλια που διοργανωσ εποτε ο δημος ηταν απο τα καλυτερα μετα απο αυτο το χαος απο αυτο να παρει παραδειγματα ο Σακης https://youtu.be/dnUnAGux0ks

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog