Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ από ατσάλι, ΑΕΚ από χρυσό!

- Advertisement -

Ο ΠΑΟΚ «διάβασε» την ΑΕΚ, την κράτησε χαμηλά, αλλά η κάτοχος του BCL, με τρομερή άμυνα πάνω σε Γκος και Χάτσερ, μπορεί να έχασε, αλλά κράτησε το +9 του πρώτου αγώνα και ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Στο πρώτο μέρος υπήρχε νευρικότητα στην επίθεση και από τις δύο ομάδες, οι οποίες ουσιαστικά αλληλοεξουδετερώθηκαν. Η ΑΕΚ κρατούσε τον έλεγχο του αγώνα, με κάποια μικρά ξεσπάσματα, ο ΠΑΟΚ με Γκος και Χάτσερ στο μηδέν, πάλευε για να μην αφήσει τους γηπεδούχους να ξεφύγουν και η ΑΕΚ πήγε στην ανάπαυλα στο +5 (32-27).

Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει προβλήματα στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ μέσα από την άμυνα του, έβρισκε λύσεις και πέρασε μπροστά για το 43-47. Στην τέταρτη περίοδο, ο Παπαθεοδώρου περίμενε από Χάτσερ και Γκος να πάρουν την ομάδα του, στις πλάτες τους και παρότι έβαλαν δύο σούτ (45-50 και 50-53) στη συνέχεια σίγησαν, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι.

Τα τρία λάθη του Μαργαρίτη στην τέταρτη περίοδο, έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε ένα παιχνίδι με τόσο κλειστό σκορ, με την ΑΕΚ να κρατάει την πρόκριση στα χέρια της, είτε με τον Χάντερ, είτε με τον Σάκοτα και στο τέλος, απλά να χάνει το παιχνίδι, με το καλάθι του Τζέφερσον με 62-63.

Οι δύο ομάδες εξουδετέρωσαν η μία την άλλη στην επίθεση, αλλά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε Γκος και Χάτσερ σε τέτοια μέρα, πολύ δύσκολα θα κάλυπτε τη διαφορά των 9 πόντων από τον πρώτο αγώνα. Η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της, με τον Θίοντορ ξεκάθαρα ανέτοιμο και παρότι η απόδοση της δεν έφτασε σε υψηλά στάνταρ, συνεχίζει στους 8 του BCL και στο δρόμο της θα βρει τη Μπάμπεργκ.

www.sdna.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog