Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστας Λογοθέτης, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου..

Κατάμεστη ήταν  η αίθουσα από κόσμο και αρκετοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ βρέθηκαν εκεί.

Ο επικεφαλής του συνδυυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Λογοθέτης, ξεκινησε την ομιλία του λέγοντας πως θέλει το διάλογο, επιδιώκει τη συζήτηση γιατί ο τόπος τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταληφθεί και ερημωθεί.

Η κατάσταση η οποία έχει περιέλθει ο Δήμος δεν αντιμετωπίζεται με συνθήματα και μονολόγους αλλά με διάλογο και συζήτηση. Η παράταξή μας είναι ανοικτή σε διαδικασίες τέτοιες, όχι όμως οι παρατάξεις των συνυποψηφίων μου, του κ. Γκιώνη και της κ. Πρωτοπαππά, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λογοθέτης…..

….Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του Δημάρχου κ. Γκιώνη κατά τη διαδικασία της πώλησης των δανείων του Καζίνο από την Τράπεζα της Πειραιώς. Στηλίτευσε τον προεκλογικό λόγο και στάση της κ. Πρωτοπαππά, λέγοντας πως σήμερα καταγγέλει ανυπαρξία της δημοτικής αρχής, μιας αρχής που μέχρι πρότινος ήταν κομμάτι της…

Συνέχισε ο κ. Λογοθέτης λέγοντας πως η κ. Πρωτοπαππά δείχνει μια πρωτοφανή ασέβεια στο τεκμήριο της αθωότητας ως προς το πρόσωπό του, διότι ξεχνά πώς ο Κώστας Λογοθέτης πήγε τα στοιχεία στον Εισαγγελέα…..

“Ταΐζει σανό τους δημότες” είπε (είναι έκφραση της κ. Πρωτοπαππά για τον κ. Γκιώνη), αλλά ήταν Αντιδήμαρχος στη θέση του Δήμάρχου, Αντί αυτού. 9 χρόνια μετά ζητά συγγνώμη που πορεύτηκε με τον κ. Γκώνη. Χαιρετίζουμε αυτή τη “συγγνώμη”. Αλλά είναι πολλά 9 χρόνια…..

…..Πολιτική πνευμονία έπαθαν και ξαφνικά ανακάλυψαν ότι η δημοτική αρχή ήταν αδιαφανής, ανύπαρκτη και ότι λειτουργούσε αντιδημοκρατικά;;……

Το Λουτράκι ερήμωσε, η Περαχώρα, οι Αγιοι Θεόδωροι, τα υπόλοιπα διαμερίσματα έχουν εγκαταληφθεί. Κανένα έργο υποδομής δεν έγινε, συνέχισε ο κ. Λογοθέτης.

Κατήγγειλε επίσης ότι υποψήφιος έχει τάξει δουλειές σε κόσμο, τον έχει διορίσει όπως είπε σε ένα εργοστάσιο που είναι κλειστό !!!!, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λογοθέτης

Ο πρώην Δήμαρχος έκανε αναφορά στη θητεία του και τα έργα τα οποία υλοποίησε αλλά και στο κοινωνικό πρόσωπο που είχε ο Δήμος επί θητείας του.Τέλος απηύθυνε πρόσκληση σε μια ανοιχτή και δημόσια συζήτηση με τους συνυποψηφίους του ενώπιον των πολιτών για να εκθέσουν όλοι τις θέσεις τους και να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτους οι ίδιοι οι δημότες.

Δείτε εικόνες από τη χθεσινή συγκέντρωση

**Θα ακολουθήσει Video με ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου