Έπαθε εγκεφαλικό καθώς έφτανε σε οργασμό από στοματικό σεξ: Τι συνέβη σε 44χρονη γυναίκα!

2019-03-15T01:07:08+03:0015 Μαρ 2019 | 14:00|Κατηγορίες: Διεθνή, ΥΓΕΙΑ|3 Σχόλια

Μια γυναίκα μεταφέρθηκε κατεπειγόντως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αφότου ο σύντροφός της διαπίστωσε ότι είχε μείνει ακίνητη και “δεν ανταποκρινόταν” για αρκετά λεπτά την ώρα που το ζευγάρι έκανε σεξ.

Μέχρι τη στιγμή που η 44χρονη έφτασε στο νοσοκομείο, είχε επανακτήσει πλήρως την επαφή της με το περιβάλλον και τα ζωτικά της σημεία είχαν επιστρέψει στο φυσιολογικό.

Έπασχε απλά από μέτριο πονοκέφαλο επιπέδου 6 στα 10 στην κλίμακα του πόνου. Αρχικά, οι γιατροί της πίστευαν ότι είχε υποστεί μια κρίση, δεδομένων των συμπτωμάτων της και του γεγονότος ότι η γνωστική της λειτουργία είχε επιστρέψει στο φυσιολογικό. Εκτός από την περιστασιακή κατανάλωση αλκοόλ, ήπιο άσθμα και το ότι ήταν καπνίστρια, η γυναίκα ήταν κατά τ’ άλλα υγιής και δεν είχε σημαντικά ιατρικά προβλήματα πριν από τη νοσηλεία της αυτή.

Μετά από περαιτέρω επιθεώρηση, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε υποστεί ένας είδος “συγκοπής”, πέφτοντας αναίσθητη λόγω αιφνίδιας έλλειψης εφοδιασμού αίματος στον εγκέφαλο, που σχετιζόταν με τη σεξουαλική της δραστηριότητα εκείνη την στιγμή.

Λίγο αργότερα, η 44χρονη αποκάλυψε στους γιατρούς ότι την στιγμή που έχασε τις αισθήσεις της ήταν έτοιμη να φτάσει σε οργασμό από το στοματικό σεξ που της έκανε ο σύντροφός της, όπως αναγράφεται στην σχετική δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό BMJ Case Reports. Ο σύντροφός της ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου το σώμα της έγινε άκαμπτο και εκείνη έχασε τις αισθήσεις της για 2-3 λεπτά.

Ανεύρυσμα εγκεφάλου!

Οι γιατροί υπέθεσαν ότι μπορεί να έχει υποστεί ενδοεγκεφαλική αιμορραγία, δεδομένης του πονοκεφάλου που εξακολουθούσε να έχει και αποφάσισαν να της κάνουν αξονική τομογραφία, ακολουθούμενη από αγγειογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η 44χρονη είχε ανεύρυσμα αρτηρίας 7 χιλιοστών στην δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Αυτό το εγκεφαλικό ανεύρυσμα είχε οδηγήσει σε υποαραχνοειδή αιμορραγία, που είναι ένα είδος εγκεφαλικού επεισοδίου!

Οι γιατροί προσθέτουν, ότι οι αλλαγές στην αρτηριακή πίεση κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να είναι ένας παράγοντας στην έναρξη ενός εγκεφαλικού επεισοδίου: “Μελέτες ενδοαρτηριακής παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της συνουσίας αποδεικνύουν, ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας η αρτηριακή πίεση, καθώς και ο καρδιακός ρυθμός, είναι πολύ ασταθείς, με ιδιαίτερες αυξήσεις κατά τον οργασμό”.

Ωστόσο, λένε ότι η περίπτωση της 44χρονης είναι ελαφρώς διαφορετική, καθώς αφορά οργασμό από στοματικό σεξ και όχι από διείσδυση πέους στον κόλπο.

Η 44χρονη επανήλθε αφότου της έγινε επέμβαση ενδοαγγειακής περιτύλιξης του ανευρύσματος και δεν υπήρξε περαιτέρω αιμορραγία. Αφότου πήρε εξιτήριο δεν παρουσίασε άλλα νευρολογικά προβλήματα.

Οι συγγραφείς της δημοσίευσης, με επικεφαλής τον δρ. Jonathan Holmes του πανεπιστημιακού νοσοκομείου West Middlesex στην Αγγλία, ανέφεραν ότι τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό, η 44χρονη παραμένει καλά στην υγεία της.

 

Πηγή: iatropedia.gr

3 Σχόλια

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️ 15 Μαρτίου 2019 σε 18:18 - Απάντηση

    Τέτοια θέματα δεν πρέπει να τα βάζετε 😆😆τώρα η κύριες θα το αποφεύγουν tο🎷μην πάθουν κανα εγκεφαλικό 🤦🏼‍♀️

  2. Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2019 σε 22:23 - Απάντηση

    Ρε Αντρέα μπερδεύτηκες δεν έκανε της έκαναν.σιγα μην πάθαινε εγκεφαλικό αν εκανε

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️ 16 Μαρτίου 2019 σε 01:44 - Απάντηση

    Δίκιο έχεις αδερφε πως την πάτησα ετσι 🤭😀από την ανάποδη τότε 😆😆Καλημερα αδερφε μπερδεύτηκα με το τίτλο του άρθρου και δεν πρόσεξα το κείμενο 👍