Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και η Βάνα Φραγκιάδου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο

- Advertisement -

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων.Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Γεννήθηκε στην Ιωαννούπολη της Ν.Αφρικής αλλά τα βήματά της την έφεραν στην Κόρινθο όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Φιλόλογος στο 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου. Η Βάνα Φραγκιάδου είναι μια γυναίκα με πολυσχιδή δράση, δεν επαναπαύεται ούτε στο επαγγελματικό της κομμάτι αφού επιδιώκει την συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωσή της αλλά ούτε και στο κοινωνικό, εκεί όπου την συναντούμε να αναπτύσσει εθελοντική δράση ως μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Κορίνθου αλλά και του ζωοφιλικού Συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων.
Είναι Πτυχιούχος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής- Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Ψυχολογία και η διδακτική της εμπειρία ξεκινά το 1994 από το ΤΕΛ Δραπετσώνας. Στην πορεία των χρόνων υπηρέτησε σε σχολικές μονάδες σε όλη τη χώρα. Από το 2005 έως το 2010 την συναντούμε ως εκπαιδευτικό σε σχολεία του Λουτρακίου και εκ τοτε έως και σήμερα υπηρετεί στο 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά, H/Y, και έχει πιστοποιήσει δεξιότητες και γνώσεις στις ΤΠΕ.
Επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και εθελοντικά προγράμματα (ως συντονίστρια) περιλαμβάνονται στην πορεία όλων αυτών των ετών αποδεικνύοντας μια γυναίκα ανήσυχη και δημιουργική!
Στις εκλογές του Μαΐου δηλώνει παρούσα με τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog